میخوام دندونامو صاف و مرتب کنم ۳۶سالمه نمیخوام اورتودنسی بشه.کسی بوده با لمینت یا کامپوزیت این کارو کرده باشه؟تو کرج دکتر خوب میشناسید دوستان؟😘
آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
من گشتم نبود رفتم تهران پیش دکتر عبدالصمدی هنرپیشه هامیرن پیشش ۱۰ تا بالا ۱۰ تا پایین شد ۵۸ ملیون البته فقط قالب گیری کردم هنوز نزاشته .لومینییرز بهش میگن
من گشتم نبود رفتم تهران پیش دکتر عبدالصمدی هنرپیشه هامیرن پیشش ۱۰ تا بالا ۱۰ تا پایین شد ۵۸ ملیون ال ...
لمینت؟
آدم ها گاهی چوب اشتباهاتشان را جای دیگری می خورند.جایی که حتی فکرش راهم نمی کنند.حواستان باشد چوبی که به احساس و زندگی دیگران می زنیم؛ تاوان دارد.این دل شکستن ها، این بی انصافی ها ،این بازی دادن ها همه اش تاوان دارد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من گشتم نبود رفتم تهران پیش دکتر عبدالصمدی هنرپیشه هامیرن پیشش ۱۰ تا بالا ۱۰ تا پایین شد ۵۸ ملیون ال ...
عبداالصمدی پیجشو دیدم