2777
2789

نزديک زايمانمه همش اين فکر قربونی گوسفند بعد زايمان مثل خوره تو جونمه 

بارداری اولم قربونی کرديم 

اما 

الان دارم به اين فکر ميکنم با اين وضعيت گرونی و ... همون پولو برم برا بچم طلا بخرم، چه لزومی داره ميليونی خرج کنم پخش کنم تو فاميلی که ....

از طرفی هم ميترسم پشت سرم بگن چون جنسيت بچش فرق کرد به اين بچش ارزش قائل نشده و قربونی نکرد 😕😩 

شايد براتون مسخره باشه اما از اين ادمای بی درک و فهم تو اطرافم کم ندارم 

شما جايع من بودين چيکار ميکردين ؟

اصلا مگه قربونی گوسفند برا بچه واجبع؟

تجربه شما چيه تو اين زمينه ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دهن مردم همیشه بازه.ولشون کن.بچت مهمتره‌.جنسیتش چیه حالا؟

لحظه به لحظه ی زندگی من،با غم رفتن توعه لعنتی سپری شد😔💔#Aخدایا به بزرگیت قسم،لطفا نزار حسرت نوازش دوباره ی موهای عشقم بمونه رو دلم☹❤

قربونی کردن ب عنوان عقیقه ک خیلی خوبه ولی اگه میخوای ب فامیل ندی..ی گوسفند بخر بده مسجدی خیریه ای جایی ک واقعا نیاز دارن

کاش آدم ها مثل قورمه سبزی بودن،نصف روز میزاشتیشون تو یخچال و صدبرابر بهتر از قبل میشدن....⚠️در اثر هوس شبانه و قبول نکردن نام اینجانب نام کاربری ته دیگ با قورمه سبزی را برگزیدم لطفا از هرگونه فحش دادن پرهیز نمایید🌹🙂

اگه منظورت عقیقه کردن بچه هس که این یه رسمه برای بچه رو بیمه کنن یه جورایی..به نظرم انجام بدی بهتره..چون بالاخره اون پول یه جا نه یه حای دیگه خرج میشه ولی خب قربونی کردن برای بچه انجام بشه بهتره

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

قربانی گوسفند ندیده بودم والا

نه بابا این چه ادا اطفاریه 

پولو خرج بچه کن

آهای توییکه میخوای پست بذاری ریپلای کنی اول فک کن بعد بنویس شاید یه حرفی بزنی بعد نتونی جم کنی فقط تاپیک نزن برام دعا کنین حواست باشه دری وری ننویسی کسی ازت ناراحت شه خدا فقط دعا های مارو گوش نمیکنه ها😏اگه جوابتو نمیدم نه اینکه زبون ندارم نه دارم خوبشم دارم اما دارم مراعات میکنم بخاطر یکی که اصلا نمیشناسمش یه گناه دیگه برام ثبت نشه خیلی ناراحتی بیا خصوصی برات قرص تجویز کنم وگرنه با تمام این وجود ریپلای کردی دری وری گفتی فقط میتونم برای حالت دعا کنم چون حالت خیلی بده سلیقه ی همه مثه هم نیست همه تو یه جور محیط بزرگ نشدن و این هم معنی اینو نمیده محیطی که تو بزرگ شدی بهتره مخالفی اوکی حرف می‌زنیم اما با آرامش جنگ نداریم اگه با جنگ میحرفی فقط و فقط یه کلام بدبخت خانوادته و جمله ی آخر لطفا با دقت تاپیکا رو بخون از هر چیز سو استفاده نکن جبهه نگیر مسخره نکن سرکوفت نزن تحقیر نکن همه حق انتخاب دارن حق نداری بجای کسی تصمیم بگیری خیلیا میان اینجا دردو دل پس مواظب حرف زدنت باش که بیشتر زخم نزنی به دلش تامامقصاوت ممنوع تو جای خودتی فقط حق نداری دیگر نو قضاوت کنی تو تو جایگاه اون نبودی     بی عرضگی هاتون رو تقصیر من نندازید با تشکر ``قسمت``

چی بگم بهت آخهههههه، چرا واسه همچین مساله ی کوچیکی اینقدر ذهنت رو درگیر میکنی اگه واقعا نمیتونید بخرید بی خیال مردم هرچی میخوان بگن.

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir