2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینطور ساده باش

میخوای مگه بری با جاری واس دعوا

درجهان تا میتوانی ساده ویکرنگ باش

قالی از صد رنگ بودن زیر پا افتاده است  

روزها رفتند و من دیگر  خود نمی دانم کدامینم             آن منِ سرسخت مغرورم  یا   منِ مغلوبِ دیرینم    

یکمی باید بتونی احساساتتو ب زبون بیاری

منم خیلی کم رو و کم زبونم.اما مثلا مادرشوهرمو میبینم میگم چقدر دلم واستون تنگ شده بود.یا هفته ای یبار بهش زنگ میزنم میگم مواظب خودتون باشین و اینا.

یا مثلا یه چیزی واسم میخره بغلش میکنم 

ایناها چاپلوسی نیس یکم دلگرم کننده اس.درمورد جاریم هم خیلی باهاش رسمی هستم اوایل بهم پیام زد سلام چطوری و اینا و خیلی اصرار میکرد بیا خونمون.منم با ممنونم و شما حالتون چطوره جوابشو میدادم و فقط توی هشت ماه دوبار اونم دعوت کردن رفتم خونشون.باهاش صمیمی نمیشم ولی با لبخند جوابشو میدم.

کلا ببین ساکت باش و لبخند بزن

و جلو خونواده شوهرت خیلی باید شوهرتو تحویل بگیری.من مثلا وقتی همه نشستیم شوهرم از راه میاد تو خونه من سریع ب احترامش بلند میشم و خودم واسش چای یا شربت میارم.خیلی ب چشمشون میاد

و اینکه جلو مادر شوهرت هیچوقت لباس راحتی نپوش.من همیشه لباس خوب با شلوار جین یا دامن میپوشم.اصلا تابحال جلوش تاپ تو خونه ای نپوشیدم

یکمی باید بتونی احساساتتو ب زبون بیاری منم خیلی کم رو و کم زبونم.اما مثلا مادرشوهرمو میبینم میگم چق ...

مرسي عزيزمممم

جلوشون بلندشم برم چايي بيارمو اينا خيلي تابلو نيست؟همونشم خيلي خجالت ميكشم من

مرسي عزيزمممم جلوشون بلندشم برم چايي بيارمو اينا خيلي تابلو نيست؟همونشم خيلي خجالت ميكشم من

نه عادت میکنی.ببین منم اینقدر خجالت میکشم که نمیتونم راه برم نفسم بند میاد.

اما خیلی خیلی خیلی هم رو شوهرت تاثیر داره هم رو خونوادش

تازه تو باید بری بیاری دیگه.نمیشه ک زنش نشسته باشه بقیه ازش پذیرایی کنن

من حتی خواهر شوهرمم مثلا تو آشپزخونه باشه بخواد مثلا واس شوهرم چای بیاره میرم میگم دستتون درد نکنه بزارین من میبرم

یبار همه سر سفره نهار بودیم زنگ زدیم ب شوهرم کی میای گفت پنج دقیقه دیگه...منم نشستم ظرف جلوم بود ولی نخوردم بقیه خوردن ولی از کار من خوششون اومد

مثلا شوهرم دراز میکشه فیلم ببینه سریع میرم واسش بالشت میارم بزاره زیر دستش یا زیر سرش

آب میارم واسش حتما حتی تنها باشیم لیوان خالی نمیدم دستش تو پیشدست یا چیزی میزارم میدم دستش

باور کن همه اینارو خود همسرت هم یاد میگیره

و تازه لازم نیس خجالت بکشی چون اولشه هرطور رفتار کنی میگن خب این این مدلیه.لازم نیس خجالت بکشی

شاید بقیه بگن سخت میگیرم اما باور کن بازخورد خوبی داشته

سیاست داشتن باخانواده شوهراینه ک هیچ وقت هیچ وقت حرف دلتوپیششون نزنی ودرددل نکنی وزیادازحدبهشون محبت نکنی نه بی احترامی کن نه اینک زیادی بشون محبت کن که بعدابه عنوان وظیفت درنظرش بگیرن. من خودم سرهمین ک زیادی باخانواده شوهرم صمیمی بودم خیلی ضربه خوردم جوری که اگ ی کاری ازم میخاستن انجام نمیدادم تایه ماه باهام ترش بودن. وقتایی ک میری خونه مادرشوهرت زیادپانشوکارانجام بده که عادت میشه براشون مث من که هروقت میرم خونشون خودش میشینه ومن بایدبرم براشون چای وناهاروشام درست کنم ظرف بشورم. جاروکنم. ولی الان ک یکم دارم مث غریبه هارفتارمیکنم خیلی بهترشده. خداروروزی هزاران بارشکرمیکنم که ازشهری ک خانواده شوهرم هستن اومدیم ی شهردیگ. 

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است