2777
2789
عنوان

ادای بی پولی

172 بازدید | 17 پست

دیدید مردم چقدر از بی پولی ناله میکنند?چقدر ابراز نارضایتی میکنند?ولی اکثرن لباسهای خیلی زیبا و گرون تنشون هست و خونشون که میری بهترین دکور و وسایل خونه میبینی و همش استوری رستوران و کافی شاپ میذارن.بینی و همه جا عمل میکنن.چرا اینجورین بنظرتون?

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3466659/درامد-عالی-اینترنتی

خانوم باید یا وکیل باشه یا نقاش من هردوتاش و هستم ببین دیگه چقدر خوبم 🤪😂پیچ نقاشی مو تو اینستا فالو کنید art_naghash_bashi   انواع سفارش پذیرفته میشود 😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله 

انگار میترسن پولاشون رو ازشون بگیری 

یا دلشون میخواد کمکشون کنی 

یعنی بعضیا دیگه خودشون رو گدا جلوه میدن از بس میگن نداریم 

همونا هم بیشتر دارن 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

والاه بابای من خودش بود و ظاهر و باطنش یکی بود و ادای مریضی و بی پولی هم هیچوق در نیاورد.انقدر این بیچاره گفتن ک چرا مریض نمیشی چقدر پولداری چقور سفر میری ک فوت کرد .بابام خیلی جوون بود و واقعا همه از مرگ یهوییش شوکه شدن.از اون روز ب بعد من جلو همه مینالم ک پول ندارم بدبختم مریضم.....باید همینطوری بود.دیگه نمیخوام خودم باشم.خود واقعیم