2777
2789

من از۲۹هفتگی بریچ بود و دکتر یه سنو نوشت برام براز۳۷هفته که اگه بازم بریچ بود سز بشم که دخترم عجله داشت و به سنو نرسیدم اولین روز ۳۷هفته ساعت۵غروب دردم شروع شد ولی۴صبح سز شدم😔

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درصد کمی فقط بریچ می مونن. اکثرا میچرخن ولی باااازم قابل پیش بینی نیست اصلا.  تازه 20هفته خیلی ...

میدونم چون حرکات بچه از الان زیادتر میشه.. ولی میخواستم بدونم کسی بوده 

برامن تا هفته ۳۷ بریچ بود وانگهی چرخید همه چی برا سزارین اوکی شده بود ک چرخید لوس خخخ البته خدا رو شکر خ خوب بود زایمان همونجا بعد زایمانم هی میگفتم وای خدا رو شکر چرخید خخخ

سونو گرفتن؟ بریچ بود؟؟

نه دیگه۳۷هفته سونو نداشتم اولش گفتم که بچم بریچه چندبارم گفتم ولی خب گوش ندادن آخرشم که دکتر بهشون توپید که این بچش بریچه چرا تا حالا نبردین سز گفتن که سونو نداشته خودشم نگفته🤤

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
واقعا؟ از هفته چند؟ وای خدایا یعنی میشه

اره،اما پدرمو وراوردن

اخرین سونو بهم گف چرخیده،اما بچم درشت بود اصلا امکان نداشت.۱۸ساعت درد کشیدم

تا بعد رفتم سز شدم

اما بچه ی اولم بریچ بود لحظه ی اخر چرخید.این بچم نتونسته بود و سونو اشتباه کرد

نه دیگه۳۷هفته سونو نداشتم اولش گفتم که بچم بریچه چندبارم گفتم ولی خب گوش ندادن آخرشم که دکتر بهشون ت ...

بعد با این کادر درمان آدم چطور اعتماد کنه برای زایمان طبیعی

به هر قیمتی میخوان طبیعی مردم رو بزان

بعد با این کادر درمان آدم چطور اعتماد کنه برای زایمان طبیعی به هر قیمتی میخوان طبیعی مردم رو بزان

دقیقا نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی من همیشه از طبیعی وحشت داشتم

دقیقا نمیخوام تو دلتو خالی کنم ولی من همیشه از طبیعی وحشت داشتم

نه عزیزم تو هم نگی من خودم میدونم

واقعا هم وحشت داره بخصوص.. هم دیدم هم شنیدم... ریسکه برای بعضیها خوبه برای بعضی ها نه

کسانی که نمیخوان رو نباید اجبار کنن چون بدتر میشه