2777
2789

من گاهی خیلی دقیق میشم رو اتفاقای بد گذشته انقدر فک‌میکنم میکنم تا حالم بد میشه خیلی بده این‌اخلاقم‌ به خودم میگم مشکل تو زندگی همه هست هیچکس بدون غم و عضه نیس ولی بازم فکرای بد و نامید کننده میان تو ذهنم چرا اینطوری شد چرا اینطوری نشد ای کاش اینطوری بود ذهنم پر چرا و ای کاشه

بگو به جهنم.حواستو اون لحطه پرت چیزای دیگه کن تا دغدغت نشه دیگه

لایق تو کسی نیست جز آنکسی که:تو را انتخاب میکند نه امتحان ...تو را نگاه کند نه اینکه ببیند ...تو را حس کند نه اینکه لمست کند ...تو را بسازد نه اینکه بسوزاند ...تو را بیاراید نه اینکه بیازارد ...تو را بخنداند نه اینکه برنجاند ...تو را دوست بدارد و بدارد و بدارد ...ﺳﺎﺩﻩ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﺍﻣﺎ ﺳﺎﺩﻩ ﻋﺒﻮﺭ ﻧﮑﻦ ﺍﺯ ﺩﻧﯿﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺍﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ !ﺳﺎﺩﻩ ﺑﺎﺯﮔﺮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮﮔﺰ ﺑﺮﻧﮕﺮﺩ ﺑﻪ ﺩﻧﯿﺎﯼ کسی که ﺑﻪ ﺯﺧﻢ ﺯﺩﻧﺖ ﻋﺎﺩﺕ ﮐﺮﺩﻩ ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺷﺎﻫﺮﮒ ﺣﯿﺎﺗﺖ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﯾﺎﻓﺘﯽ !ﻭ ﺑﻪ ﯾﺎﺩ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ :ﻫﯿﭽﮑﺲ ﺍﺭﺯﺵ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﺍﺭﺯﺵ ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺭﺩ...برای خودت زندگی کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شکر گزاری کن هر روز صب که از خاب بیدار شدی

خیلی تاثیر داره

به ذهنت اجازه میده به چیزای مثبت هم فکر کنه و بنظر من یه تمرینه واسه دریافت انرژی مثبت

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

[QUOTE=111356927]منم شبا بالشم خیس می شه همیشه[/QUOTE عزیزم😭 من نگران سلامتیمم الانم حال و اوضام خوب نیس خیلی دیدم کسایی ک با غم و غصه خوردن سلامتی روانشونو از دست دادن چشم ترسیده

منم یه مدت همینطور بودم و همش ب منفیا فک میکردم ولی روزایی ک شکر گزاری رو انجام میدم تاثیرش رو میبینم واقعا

دست کم یه هفته انجام بده پشیمون نمیشی

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

ای بابا من که داغونم داغون میشه فکر نکرد 

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

[QUOTE=111356927]منم شبا بالشم خیس می شه همیشه[/QUOTE عزیزم😭 من نگران سلامتیمم الانم حال و اوضام خو ...

خوب من که از دست دادم خخخ اخه دردام بیشتر از توانم بود امااا نماز و قران و حرف زدن با خدا گنو زنده نگه داشت کلا یه پل ارتباطی خاص با خدا برقرار نمودم دیونه که می شم دردامو بهش می گم بعدش انگار که بقلم کنه حالم خوف می شه می خوابم خخ

عزیزم من اوایل که استخدام شده بودم به خاطر هر حرف رییس وهمکار گریه میکردم ومدام تو ذهنم مرور میکردم الان که سالها گذشته خندم میگیره که چرا سر حرف های الکی خودمو ناراحت کردم

دقیقا این مثال توی زندگی هم کاربرد داره هیچ موضوعی ارزش ناراحتی نداره هروقت فکر بد به ذهنت رسید سریع یک فکر خوب جایگزین کن

خدایا قدرتی بهم بده بتونم خاطرات و کنایه ها رو فراموش کنم و بی خیال باشم
منم یه مدت همینطور بودم و همش ب منفیا فک میکردم ولی روزایی ک شکر گزاری رو انجام میدم تاثیرش رو میبین ...

چشم مرسی ... خودمم به این‌نتیجه رسیدم ک‌واقعا اروم‌میکنه ولی  انگاری فکرای منفی و غم و غصه زورشون خیلی بیشتره ....