2777
2789

سلام به همگی روزتون بخیر میخواستم ببینم شما چه بازیهایی با بچه هاتون میکنید؟دختر من یک سال و یک ماهشه خیلی باهم بازی میکنیم ولی احساس میکنم  بازی های اموزشی بهتری هست میخواستم از شما راهنمایی بگیرم ممنون از همگیتون

لطف حق شامل شده بر حال ما...

اصلا حوصله بازي باهاشو ندارم 

همش دنبالمه روانم رو بهم ريخته

همه چي رو ميريزه تو خونه بهم ميريزه كثيف ميكنه

نق ميزنه و گريه ميكنه

سخته يه مقداري

من ملكه ي ايرانم ثروتمند پرافتخار چشم ها همه بدنبال من  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من براش رولینگ خریدم یک بازیه توپ رامیندازه وبادقت نگاهش میکنه

میتونی بری تواین بازی های فکری مناسب باسنش براش وسیله بخری 

دخترمن که هرچیم باهاش بازی کنی اخرش میخادبره کشولباس هاوکابینت وزیرتلوزیون راخالی کنه 

اصلا حوصله بازي باهاشو ندارم  همش دنبالمه روانم رو بهم ريخته همه چي رو ميريزه تو خونه بهم مير ...

دختر منم همبنجوریه ولی حساسیت  به خرج نمیدم بزار راحت باشه تجربه کنه خرابکاری کنه خودتم بیخیال باش یکم لذت ببر از بچگی کردن بچت

اصلا حوصله بازي باهاشو ندارم  همش دنبالمه روانم رو بهم ريخته همه چي رو ميريزه تو خونه بهم مير ...

چرا بازی نکنی عزیزم.

من پسرم ۱۸ماهشه،همش توخونه باهم بازی میکنین.اصلا دوس ندارم بزرگ شه😊

حیف نیس این بچگیاشون پوچ بگزره

بچه تواین سن فقط باید لذت ببره از محبت مادر و پدر.فک نکنم فعلا نیازی به اموزش انچنانی باشه،بزرگ میشن ...

منم منظورم اموزش انچنانی نبود اخه حس میکنم همه چی رو زود متوجه میشن 

چه بازیعایی میکنی ؟پسرم ۱۳ماهشه همش دوس داره اسباب بازی پرت کنه

عکسای کتاب قصه هارو نشونش میدم،اسباب بازیهارو رو هم میچینه و خراب مبکنه،توپ بازی میکنه با ظرف و ظروف اسباب بازیش غذا میپزیم😅کلی کارای دیگه 

من براش رولینگ خریدم یک بازیه توپ رامیندازه وبادقت نگاهش میکنه میتونی بری تواین بازی های فکری مناسب ...

این طبیعی هست من سی دی دکتر هولاکوئی رو گوش کردم از تولد تا سه سالگی ،این سن بچه ها آزاد باید باشن کشوها و کابینت ها رو بریزن چون شدیدا در حال الگو برداری از پدر و مخصوصا مادرن

من براش رولینگ خریدم یک بازیه توپ رامیندازه وبادقت نگاهش میکنه میتونی بری تواین بازی های فکری مناسب ...

دقیقا عاشق این کارن منم ازاد میذارمش بعدش با هم جمعشون میکنیم

منم منظورم اموزش انچنانی نبود اخه حس میکنم همه چی رو زود متوجه میشن 

فعلا فقط بازی کن تا مهربونی و ازت یادبگیره،این بهترین اموزشه..

من پسرم همه چیو میریزه اما اصلا دعواش نمیکنم فقط کارهاش برام لذت داره.خدادوشکر اصلا بچه ی عصبی نیس،اما همسناشو دیدم خودشون و میزنن،هصبی ان و خیلی بداخلاقیایی که فقط بخاطر کم محبتی والدینه،

متاسفانه امروزه کم هستن مادرایی مثل شما که بابچه بازی کنن،فقط بدنیا میارن و میخان زودبزرگ شه بعد میخان خوش برخورد  و مودب باشه بدون اینکه خودشون تلاش کنن

چرا بازی نکنی عزیزم. من پسرم ۱۸ماهشه،همش توخونه باهم بازی میکنین.اصلا دوس ندارم بزرگ شه😊 حیف نیس ...

دقیقا منم عاشق بازی کردن با دخترمم واقعا لذت بخشه یاد بچگی خودم میفتم