2777
2789
عنوان

کادوی جشن حنابندون🎊

| مشاهده متن کامل بحث + 1483 بازدید | 29 پست
وا چه کاریه عروسیش دعوت نکرده حنابندونم نرو    

کلا حرف مامانم و میزنید😆😆میگه اون چه دوستیه عروسیش ۷۵۰ نفر و دعوت کرده شما ۵ تا دوست صمیمی و دعوت نکرده مجردید که مجردید این چه کاریه😅بزور ارومش کردم 😂

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"
وا چه کاریه عروسیش دعوت نکرده حنابندونم نرو    

مثلا من عروسیم یه شهر دیگه بود..دوستام رو حنابندون دعوت کردم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب نباید اینقد بچه ها رو سردر گم‌میکردی..اصلا احتیاج نبود ما بفهمیم جریان چیه..میگفتی عروسی دوستم کا ...

چون حنابندون گیر کردم والاه اون و خودم بلدم عروسی پول کادو میدن

چون حنابندون گیر کردم والاه اون و خودم بلدم عروسی پول کادو میدن

تو باید اینو به حساب عروسی بدونی عزیزم

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

شما ی شهر دیگه بودید ایشون همین جاست حالا هر جور که صلاح دونسته کل دوست مجرد دعوت نکرده ماهم احترام ب نطرشون گذاشتیم حالا کادو چی برمش مهمه وسایل تزینی پول یا شکلات اینش مهمه

کلا حرف مامانم و میزنید😆😆میگه اون چه دوستیه عروسیش ۷۵۰ نفر و دعوت کرده شما ۵ تا دوست صمیمی و دعوت ...

مامانت راست میگه شماره دوستت رو بده منو مامانت یه کم فحشش بدیم خنک بشیم  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
شما ی شهر دیگه بودید ایشون همین جاست حالا هر جور که صلاح دونسته کل دوست مجرد دعوت نکرده ماهم احترام ...

شکلات خیلی زشته..وسایل تزئینی هم ممکنه کلی پول بدی و طرف اصلا خوشش نیاد..پس پول بده که به دردش هم بخوره

💋

خیلی کارت بد بوده اصلا نباید دعوتشون میکردی من عروسیم دوستام رو دعوت نکردم    

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
مامانت راست میگه شماره دوستت رو بده منو مامانت یه کم فحشش بدیم خنک بشیم    

😂😂😂😂خخخخآروم باش عزیزمم😂 خب من این و درنطر گرفتم گرونیه شاید برای همین دعوت نکرده ما رو

خخخ😂

شکلات خیلی زشته..وسایل تزئینی هم ممکنه کلی پول بدی و طرف اصلا خوشش نیاد..پس پول بده که به دردش هم بخ ...

مرسی از راهنمایتون😘

خسته نباشی واقعا با چه رویی چشم تو چشم دوستات شدی اونوقت😅