ما خانوادگی زیر سرم رفتیم کلی آمپول زدیم واسه ما حالت تهوع نبود تب و لرز شدید و سرگیجه و ضعف
تو نی نی سایت همه قدا بالای 170 وزن 65 هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر بد و بی کلاس خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن آنجلینا جولی هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎 اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭 آهان یه چیزی هم یادم اومد عاشق عکسن حتی اگه عکس ملحفه سفیدباشه تازه کلی کو کو هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه معتاد شده شدید هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام 😆 نی نی سایت سرزمین عجایب 😜
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دخترمنم گرفت فقط بستری شد بش سرم میزدن وگرنه هیچی نمیخورد تا ۱۰روز درگیرشم بودم تا بهتر شد بهش کشک محلی میدادم یه قاشق چایخوری . اول کشک رو خیس میکردم نرم ک میشد بهش میدادم یا اب کشک
فقط استلمینوفن و کیدی لاکت داده ، حتی یه قلم اتتی بسوتیک نداده
چند وقتشه؟استامینوفن که هیچی کیدی لاکت هم واسه اسهاله،تا تهوعش خوب نشه که نمیتونه غذای خوب بخوره بهتر بشه،دختر من دو سال و چهارماهشه اب خالی هم میخورد بالا میاورد نصفه شب بردیمش بیمارستان امپول زدن تهوعش خوب شد
عزيزم ويروس بايد حتما دوره اش بگذره تا خودش خود ب خود برطرف شه به اين دكتر و اون دكتر بردن نيست،اين ويروس هم متاسفانه چند هفته طول ميكشه تا كامل از بين بره فقط جلوي اسهال و تب رو بگير كم كم خودش خوب ميشه
بمیدم الهی پسر من ده ماهشه از شنبه صب با تب بالا و بعدم تهوع شروع شد دوروز تماممم فقط شیرخورد و بالا اورد دوشنبه صب بردمش بچمو بیمارستان ی سرم زدن و ی اممول تهوع یکم سرپا تر شد باز از عصرش اسهال شد و یکم تهوع اما دلمیچه و استخون درد داشت اصلا نمیذاره از بغلم پایین بذارمش از دیشبم فطسه و سرفه و ابریزش بینی.آب شده بچم
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
مثل من معده درد و شكم درد شديد حتي اب ميخورم درد شديد معده ميگيرم تا حالا دوبا رفتم درمانگاه امپول ز ...
اره افرین معدمه باشکمم سمت چپبیشتر درد میکنه من حالا بهم دارو داد دیروز گفت یک ماه بخور خوب نشدی اندوسکوپی😞 خیلی بده مثلایه جاهستم ک دسشویی نیس یهو شکمم شدید درد میگیره یکی ببینه فکرمیکنه میخوام زایمان کنم😁 اخه اصن همه چیمسالم بود دکتر حتی نگفت ازچی میتونه باشه مرتیکه کچل😒