2777
2789
عنوان

خواهر شوهر بازی های من 🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 2203 بازدید | 104 پست
با اون سن عروسیم گرفتہ،چہ دل خجستہ ای دارہ ۴سال از مادربزگم کوچک  ترہ

چرا نباید عروسی بگیره مگه جرم کرده سن بالا ازدواج کرده؟ شب عروسی برای همه دخترا مهمه چه 20 سالگی ازدواج کنن چه 60 سالگی! 

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

باهم رفتیم خرید لباس عروس 

یه لباس عروس دکلته میخواست برداره بهش گفتم به سنت نمیاداااا ناراحت شود  جوابمو داد گفت مگه سنم چشه دوست دارم کلی توی راه باهم کل کل کردیم اخر شب داداشم اومد تو اتاقم گفت با زنم درست صحبت کنیااااا سرم داد زد 

❤قدر آدمای خوبتون رو بدونین و خوب نگهش دارین 🧿

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وا خب چیکار میکرد پس ازدواج ربطی به سن و سال نداره یکی چهل سالگی ازدواج‌میکنه و خوشبخت میشه یکی ۱۵ سالگی و همش جنگ و دعوا ترکا یه مثل دارن میگه آز یاشا ناز یاشا

خدایا... حیف باشد که تو باشی و مرا غم ببرد💚💚🍃الله 

توی اینجور ازدواجا اگر اطرافیان بذارن زوجین زندگی شیرینی دارن

اما اگر 4 تا خاله خان باجی بیفتن وسط که وااااا عروس بزرگتره و پیره و این مزخرفات زندگیشون رو از هم میپاشن و گناهش تا ابد به گردنشونه

شمام سعی کن رویه ات رو عوض کنی

هیچکسی از خواهر شوهر بازی در آوردن چیزی نصیبش نشد غیر از بی احترام شدن و کم کم به یه موجود حسود تبدیل شدن و از چشم افتادن

منم خواهر شوهرم 

عروسمون رو اصلا هم دوستش ندارم کلا خودش و خانوادش جدا از اون چیزی هستند که ما برای داداشم میخواستیم

اما انتخاب داداشم بود و ما هم به انتخابش احترام میذاریم و تا الانم که حدود 7 ساله عروس ماست تابحال نشده حرفی بهش بزنیم که باعث رنجشش بشه

چندین بارحتی من دیدم داداشم باهاش بد صحبت میکنه به شدت با داداشم برخورد کردم که حق نداری با زنت اینجوری رفتار کنی

.Pain🔥you made me a believer

چ ربطی داره مگ یکی دیر ازدواج میکنه و قسمتش نشده باید بره بمیره حق عروسی نداره حق شادی نداره 

عقده# ای نباشم

ببینمت تو رو 🥴                                                         دیدمت برو 😒
باهم رفتیم خرید لباس عروس  یه لباس عروس دکلته میخواست برداره بهش گفتم به سنت نمیاداااا ناراحت ...

خیلی بد حرفیدی واقعا که ...😒😒

عزیزم کاری نکن بین دو نفر کدورت پیش بیاد مخصوصا زن و شوهر، خیلی حواست به این قضیه باشه، کوچکترین حرفی ممکنه روی زندگی دو نفر تاثیر داشته باشه، کاری نکن که بعدا پشیمون بشی و حق الناس بیفته گردنت

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

یکی از نزدیکان منم با خانمش ۱۵سال اختلاف سنی دارن.

همه شب عروسیشون میگفتن اینا جدا میشن بزودی.

ولی حالا ۲۳ساله ازدواج کردن و خوشبختن.

فقط خانمه بدلیل سن زیاد نتونست باردار بشه.اونموقع عروس ۴۵ساله بود و داماد ۳۰ ساله.

خیلی بد حرفیدی واقعا که ...😒😒

کی ازش عذر خواهی کردم 

الان دلم برای دوتاشون خیلی خیلی تنگ شده شبا باهم‌تماس تصویری داریم زنداداشم خانم خوبیه میگه رفتار بدی تورو بخشیدم عیب نداره بچه بودی 

باهم رفتیم خرید لباس عروس  یه لباس عروس دکلته میخواست برداره بهش گفتم به سنت نمیاداااا ناراحت ...

خودت چند سالته؟؟

دم داداشت گرم معلومه خیلی فوضولی دمتو چیده 

ببینمت تو رو 🥴                                                         دیدمت برو 😒

ازدواج یه مسئله و سلیقه ی شخصیه نمیدونم چرا همه اینجور مواقع عقده گشایی هاشون شروع میشه اه متنفرم از این طرز فکر 

خوبت کرد داداشت من جاش بودم یکی هم میکوبیدم توی دهنت

حق این رو نداری که کسی رو بخاطر سنش مسخره کنی

اصلا به تو چه ربطی داشت که پاشدی راه افتادی دنبالشون واسه لباس عروس؟!!!! 😐 

.Pain🔥you made me a believer

خودت چند سالته؟؟ دم داداشت گرم معلومه خیلی فوضولی دمتو چیده 

الان ۱۹ سالمه اونموقع ۱۷ سالم بود خیلی بهش حرفی زدم الان ازش هی عذر میخوام اونا میگن عیب نداره گدشته بوده تموم شده