2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تویخچال گذاشتم سس تکنفره و عصاره ی غذا واین چیزا گذاشتم توش با شکلات،قیمتشم۴تومن

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
کاربرد ازاین واضح تر🙄😂😂😂😂 ما میشینیم توشون😑😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😆😆😆😆😆

❤شروع چالش لاغری تا عید بامداد خمار از ۸ دی ۹۸❤ وزن اولیه : ۱۲۰ ❤ وزن هدف تا عید : ۱۱۰ ❤ هدف بعدی  : ۹۰💪 ❤ هدف بعدش : ۷۰💪💪 ❤ هدف نهایی : ۵۰ 💪💪💪❤  من میتونم 

برای تو یخچالم در یخچال سس و کره و اینجور چیزا میزارن هشت تومنه 

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

هیچی عزیزم فقط برای مسخره بازیه 

مثل هزار تا ات و اشغال دیگه که این جوجه اینستاگرامی های سبک مغز مد میکنن

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍