2777
2789

چن وقته احساس میکردم اذیت میشدم به شوهرم می گفتم میگفت چرت نگو.خواب های وحشت ناک میدیدم .حتی خواب یه قبرستون چند بار دیدم ولی غیرقابل تصور بود اون قبرستون تو واقعیت ببینم.همیشه یکی دنبالمه احساسشو دارم .حتی هاله هاشو یه وقتایی میبینم.چن وقته زندگیم بهم ریخته دارم دیوونه میشم اخلاق شوهرم عوض شده گفتم سرکتاب باز کنم .یه آقای بوشهری به نام مسعود صادقی قطروی گفتم سرکتاب باز کنه بهم همه واقعیت هاروگفت .گفتش تو آب جوش ریختی رو زمین بسم الله نگفتی بچه یه جن کافر سوزوندی تا ازت انتقام نگیر دست بردار نیست گفت باید طلسم و جادو و دعا به کار ببرم کاریت نداشته باشه زندگیت میکنم گلستون .گفت هزینش میشه 2ملیون گفتم ندارم گفت 1ملیون بازم زیاده برا من .همه میگن دیوونه شدی خرافاتی تروقران بهم کمک کنید 

ی صلوات برا حاجت دلم بفرستید الا مَنْ یَعْلَمُ وَ هُوَ الْلَّطیفُ الْخَبیرُ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفاش مصه خوره افتاده تو جونم دارم از ترس مییمیرم حتی گفتش بچه بیاری سقط میکنی یا میمیره و ازین حرفا گفت از شوهرت جدا میشی و زندگیت به طور کلی نابود میشه دعا بگیری حل میشه

ی صلوات برا حاجت دلم بفرستید الا مَنْ یَعْلَمُ وَ هُوَ الْلَّطیفُ الْخَبیرُ

سرکه بخور هروز جنا بدشون مياد  اگرم نماز نمىخونى بخون اىمانتو محکم کن تکيه به خدا هىچى کارى نمىتونن بکنن سمت خونه چهارطرفشم سرکه بپاش 

يا رب  ديگه خنثى شدم  ناى دعا نيست ولى هنوز  بهت اميددارم 
حرفاش مصه خوره افتاده تو جونم دارم از ترس مییمیرم حتی گفتش بچه بیاری سقط میکنی یا میمیره و ازین حرفا ...

چرند گفته مطمئن باش بنظرم پیش ی روانشناس برو باهاش صحبت کن بذار با صحبتاش بهت آرامش بده 

There is GOD💚💚💚   ..                                               
حرفاش مصه خوره افتاده تو جونم دارم از ترس مییمیرم حتی گفتش بچه بیاری سقط میکنی یا میمیره و ازین حرفا ...

غلط کرده اصلا به حرفاش فکر نکن اونا دنبال پولن اینجور گفته ک بترسی پول بدی بهش