2777
2789
عنوان

تاپیک پز زیرپوستی.. بفرمایید داخل😁🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 4524 بازدید | 227 پست

من هیچی ندارم باهاش پز بدم حقیقت# 😶

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بده

چی بده😈

پسر کوچولوی مامانی الان سه سالس و داره داداشی میشه         بچه اولم کادو تولد شوهرم از طرف خدا بود و بچه دومم هدیه  تولد خدا برای پسرم بود❤                خدا جوووونم مرسی❤
والا تصمیم داشتن کلا یه کشور دیگه بشه جدا از ایران 

مثلا اینبار بریم پز بدیم که مثلا فردا سفر میریم به کشور قم😐

هر کسی هم باور نکرد بلیط اتوبوستون رو نشون بدین🤐

چه سفر لاکچریییی شود😃

لبای منو هرکی میبینه میگه کجا پروتز کردی☺ منم میگم لبای خودمه پروتز نی

منم رنگ مو هامو شمارشو میپرسن و دکتر ژل لبمو 😂😂😂

معمار و طراح داخلی / برای مشاوره طراحی منازلتثن درخواست دوستی بدید 

هرجارو خواستم گشتم هرچی خواستم خریدم بهترین خونه زندگی میکنم بایه شوهر که وزیره. از دنیا توقعی ندارم ولی چه فایده همش عادی میشه.پس سعی کنید فکرنکنید به آرزوهاتون برسید چی میخادبشه، مگ۶ به من چی شد.

خداییش زیرپوستی نبود؟؟؟😉😉😂

هرجارو خواستم گشتم هرچی خواستم خریدم بهترین خونه زندگی میکنم بایه شوهر که وزیره. از دنیا توقعی ندارم ...

خیلی رو پوستی بود دیگه😂

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
الان با هیچی نمیتونم پز بدم، چون اینقد وضعیتم فعلا داغونه که همه میدونن ، 

عزیزم ایشالا مشکلت حل بشه

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞

با اینکه زایمان کردم ولی شکمم و بدنم ترک نداره کلا😎

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍

پز زیر پوستیو فقط همسایه ما بلده که میگه آقای فلانی مدیر ساختمونو صدا میزنه ما الان دیگه دوتا ماشین داریم واسه یکی جا پارک نیست یکی هم که گندست رد نمیشه

من😷😷

مدیر ساختمون😒😒😒

همسایه ی پزو😊😎😍😜

پز زیر پوستیو فقط همسایه ما بلده که میگه آقای فلانی مدیر ساختمونو صدا میزنه ما الان دیگه دوتا ماشین ...

🤣🤣🤣