بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام من شغل اولم هست موفقیت در بورس بستگی به علم و دانش و تحلیل درست و اقدام به موقع در خرید ...
واقعا? فعلا ک بورس خیلی خیلی خیلی ببخشید برای همسر من ر...یده. هرچی پول داشت ریخته تو بورس بخاطر اون عروسیم عقب افتاده الانم ۱۵ میلیون تو ضرره. انقد ناراحتم ک نگو. بعد از ۴ ماه ک پولش تو بورس بود الان باید با ۱۵ تومن ضرر خالی کنه. خیلی ناراحتم خیلی. 😥
سلام من شغل اولم هست موفقیت در بورس بستگی به علم و دانش و تحلیل درست و اقدام به موقع در خرید ...
الان طبق امضات ریپلای ت کنیم یا نکنیم بالاخره؟گفتی جواب نمیدی الان دادی که
🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎 اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗
اصلا! تا یک سال فقط و فقط و فقط تمرین. بیشتر هم باید بتونی شخصیتت رو کنترل کنی. بورس بیشتر روانشناسیه. خیلی کار سختیه ببینی پولت هر روز داره آب میشه اما به علمت ایمان داشته باشی و صبر کنی.و فرق صبر برای موفقیت و صبر احمقانه در روند منفی رو بفهمی.خیلی کار سختیه
ب نظر من ک نه. خیلی بده بورس. همسرمنم آدم نابلدی نبود خیلیم سود کرده ولی چندتا سهم خرید ک شانس ما کلا منفی شده. عروسیمون عقب افتاد واسه همین موضوع. منتظریم ببینیم بازار برمیگرده یا نه😣
چهل میلیون گذاشتم, فقط برای آزمایش. این پول رو که گذاشتم پیش خودم گفتم سوخت هم شد به درک. برای یاد گرفتنه. تو این سه چهار ماهی که فعالم پنج تومن سود کردم. اما بهت گفتم کار آسونی نیست ها