2777
2789

سلام دوستان شرایطم رو میگم شما بگید به نظرتون نظام قدیم کنکور بدم یا جدید

گروه نارنجی 🧡 شروع از ۱۰ آذر ۱۴۰۰ .... وزن فعلی ۶۳ ... قد ۱۵۹ ... وزن هدف ۵۱ .... 💪👊🏻

27 سالمه ارشد مهندسی دارم متاهل و ی بچه زیر یکسال دارم. تو کنکور ریاضی چتد سال پیشم رتبه ام دو رقمی بود

گروه نارنجی 🧡 شروع از ۱۰ آذر ۱۴۰۰ .... وزن فعلی ۶۳ ... قد ۱۵۹ ... وزن هدف ۵۱ .... 💪👊🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

27 سالمه ارشد مهندسی دارم متاهل و ی بچه زیر یکسال دارم. تو کنکور ریاضی چتد سال پیشم رتبه ام دو رقمی ...

اها فک کردم دو سه ساله فارغ التحصیل شدی....مشاورا میگن اونایی که از درس فاصله گرفتن برن جدید کنکور بدن....ویسا علیرضا افشارو گوش بده ..بدردت میخوره

میترسم نتونم زیست قدیم رو اونجور که باید مسلط بشم حداقل 3 هفته زمان میگیره مسلط شدن رو هر فصلش

ریاضی فیزیک که تغییر خاصی نکرده کمتر شده ولی فرمول ها که هموناست. دروس عمومی هم که کلا تازگی داره برام بعد ده سال

بهتر جدید بدی که امسال نشد سال دیگه بازم بتونی کنکور بدی

اره یکی از دلایل تردیدم برای قدیم همینه

اها فک کردم دو سه ساله فارغ التحصیل شدی....مشاورا میگن اونایی که از درس فاصله گرفتن برن جدید کنکور ب ...

تو نت سرچ کنم میاد؟

چرا میخای دوباره کنکور شرکت کنی؟

از شرایطم ناراضی ام و اینکه هرکی منو میبینه میگه اون همه استعداد رو با ی انتخاب غلط حیف کردی نمیخوام تا آخر عمر حسرت بخورم