2777
2789

۴ روز از موعد پریودم میگذره وتو رحمم انگاری یه چیزی مثه حرکت جنییین تکون میخوره حامله ام نیستم تست کردم از چیه  به نظرتون

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هنوز نمیدونم دقیقا رحمم کجامه😬

من خیلی دلم گرفته اگه ی وقت ناراحتتون میکنم ببخشید بذارید ب پای اینهمه بدبختیام. من دارم میرم از نی نی سایت یادم نمیره مهربونی و دلسوزی خیلیاتونو. باشما تنهاییام پر شد. اگه یادم بودین دعا کنین با خبر خوش برگردمو. بگم من رسیدم به آرامش. عاشقتونم
شاید کیست داری

یه دوماه پیش سونو دادم وچیزی نیس همه چی خوب بود

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔
آره منم بعد زایمانم اینطوری شدم مث حرکت جنینه اما باردار هم نیستم 

اره دقیقا 

من سندرم روده تحریک پذیر دارم هر وقت روده هام نفخ میکنه یاد دوران بارداری میفتم اون رحمت نیست عزیزم باده تو رودت می پیچه

خدایا من مواظب فرشته های زمینی ام هستم لطفا تو هم مواظب فرشته کوچولوی من تو بهشتت باش😔

شاید خیالاتی شدی منم یه بار اینطوری شدم فکر میکردم حامله ام با اینکه پریود میشدم گفتم شاید مثل بعضیا هم پریود میشم هم حامله ام بی بی چک گرفتم دیدم حامله نیستم این حسمم رفت همش تلقین و خیاله