مادر شوهر منم یه بار که شوهرم مسافرت بود و منو بچه ها رفتیم خونه بابام.. زنگ زد اینجا خونه نیست نیومدی پیش ما رفتی خونه بابات..تا بیاد فاز عصبانیت و خاله زنکی بگیره گفتم صاحبش زنده باشه سایه تون رو سرما باشه اینجا هم که هستم مال شماست چه فرقی داره راستی فلان موضوع چی شد مشکل حل شد.. بحث رو کشیدم به حاشیه و با ادب.. مامانم انقدر خندید گفت زنگ زده بود دنبال بهانه بود واسه دعوا خوب خرش کردی ..گفتم وقتی سرش درد میکنه واسه دعوا من چرا وارد بازیش بشم و اجازه بدم اعصابمو خورد کنه..
بچت همش یک سالشه گناه داره،،نه بذارش مهد نه خونه مادرشوهرت به خاطر یه کلاس ارایشگری
خودت بالاسرش باش خودت براش مادری کن
وقت برا یادگرفتن اینجور کارا زیاده
ب 🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو.... . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده را دیدیم 💕... فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ... ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷
از کلفتی و للگی بی جیر و مواجب خوشش میاد..همه میگن...نع...به ما چه...من وقت و حوصله ندارم...این میگه من نگه میدارم...واااا...در هر صورت دنباله بهانن ها...
کاری به خواهرشوهرت ندارم اما شوهرت حق داره میگه بچه گناه داره
ب 🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو.... . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده را دیدیم 💕... فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ... ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷
بچه ها به خدا من وقتی میرمبازار پسرمو میسپارمدست عمش به خدا عینچشماش ازش مواظبت میکنه خیالم راحته راحته
خدا یا امیدم فقط به تو هست کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم
وقتی خواهر شوهر بی ادب داری با پنبه سر ببر.. مادر شوهر منم یه بار که شوهرم مسافرت بود و منو بچه ها ...
اما طرف من اگه اینجور حرف بزنم حس میکنه خیلی آدمه مهمیه و هرجا بشینه میگه ک عروسم جرات حرف زدن یا حالا بحث کردن با ما رو نداره بنابراین تا احترام میذارن احترام میذارم و هروقت حرفی بزنن با همون لحن خودش چ خنده چ جدی جواب میدم