2777
2789
عنوان

خواهرشوهرفضول

488 بازدید | 14 پست

سلام خانومایه سربرین تاپیک قبلم خواهرشوهرم امروز ازشهرستان اومده هرچی ازدهنش دررفت گفت خواهرش بهش زنگ زدگف من مردم اینابچشون گذاشتن مهدحتمایکی ازمن بهترپیداکردن که نگه داره بچشونواگه بچه های اونجابزننش ایناازکجامیخوان بفهمن گف مامانش میگه بچم امروزخودکاربیدارشده انگارآدم بزرگه(ینی میگفت من دارم دروغ میگم)داره کونش میسوزه آدم حسابش نکردم بچم پیشش نزاشتم میگه ماهرچی بگیم خواهرشوهریم گفتم چه ربطی داره خواهرخودمم همینومیگه بعد گفتش من اگه خواهرم همچین کاری میکردجرش میدادم واینا اعصابم خورده چیکاکنم....چی بگم دهنشوببنده....

درتاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍

رفتم خوندم عزیزم.به نظرم دخترت خیلی کوچیکه واسه مهد،اذیت میشه.بعد اگر عمه ش دوسش داره و میدونی خوب بهش میرسه بذار پیشش باشه، منتم گذاشت گذاشت،مهم راحتی بچه ت

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا منت می‌کشن بچه رو نمی‌ذاری نگه دارن؟ 

مادرشوهر من اصلا قبول نمیکنه نوه شو

بنظرم بذار خواهرشوهرت نگه داره. از مهد خیلی بهتره. منم یک‌سالگی گذاشتم مهد بچم کلی غصه خورد. نذار مهد

وقتی خواهر شوهر بی ادب داری با پنبه سر ببر..

مادر شوهر منم یه بار که شوهرم مسافرت بود و منو بچه ها رفتیم خونه بابام.. زنگ زد اینجا خونه نیست نیومدی پیش ما رفتی خونه بابات..تا بیاد فاز عصبانیت و خاله زنکی بگیره گفتم صاحبش زنده باشه سایه تون رو سرما باشه اینجا هم که هستم مال شماست چه فرقی داره راستی فلان موضوع چی شد مشکل حل شد.. بحث رو کشیدم به حاشیه و با ادب.. مامانم انقدر خندید گفت زنگ زده بود دنبال بهانه بود واسه دعوا خوب خرش کردی ..گفتم وقتی سرش درد میکنه واسه دعوا من چرا وارد بازیش بشم و اجازه بدم اعصابمو خورد کنه..

بچت همش یک سالشه گناه داره،،نه بذارش مهد نه خونه مادرشوهرت به خاطر یه کلاس ارایشگری 

خودت بالاسرش باش خودت براش مادری کن

وقت برا یادگرفتن اینجور کارا زیاده

ب    🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

از کلفتی و للگی بی جیر و مواجب خوشش میاد..همه میگن...نع...به ما چه...من وقت و حوصله ندارم...این میگه من نگه میدارم...واااا...در هر صورت دنباله بهانن ها...

به هر آنچه بخواهد...من راضیم...😊

خیلی سنگدلی استارتر به نظرم

کاری به خواهرشوهرت ندارم اما شوهرت حق داره میگه بچه گناه داره

ب    🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

وقتی خواهر شوهر بی ادب داری با پنبه سر ببر.. مادر شوهر منم یه بار که شوهرم مسافرت بود و منو بچه ها ...

با ادمای همه چیزدان که عین معلم اخلاق میمونن چه جوری باید با پنبه سر برید؟

جواب ابلهان خاموشی است

بچه ها به خدا من وقتی میرم‌بازار پسرمو میسپارم‌دست عمش به خدا عین‌چشماش ازش مواظبت میکنه خیالم راحته راحته 

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 
وقتی خواهر شوهر بی ادب داری با پنبه سر ببر.. مادر شوهر منم یه بار که شوهرم مسافرت بود و منو بچه ها ...

اما طرف من اگه اینجور حرف بزنم حس میکنه خیلی آدمه مهمیه و هرجا بشینه میگه ک عروسم جرات حرف زدن یا حالا بحث کردن با ما رو نداره بنابراین تا احترام میذارن احترام میذارم و هروقت حرفی بزنن با همون لحن خودش چ خنده چ جدی جواب میدم