2777
2789
عنوان

ینی بعضی وقتا از هرچی هم جنسمه متنفر میشم ...+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 54 پست
استارتر این طور که معلومه  مدت زمان صیغه شون داره تموم میشه  و زنه سعی داره صیغه رو دوبا ...

وا چ چیزایی میگی

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

شوهرش یه آدمه فوق العادس

و بی نهایت قابل اعتماد

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

تازه اینکه من قیافه خوبی دارم🙄خیلی عصابم بهم میریزه یادش میوفتم

ببین حتما حسودی زده ب .....سوزوندتش

همه بار اول ثبت نام کردن پس انقد نگیدکاربریت یا عضویتت مبارک از نظرم خوشت نیومد مشکل خودته سوال کردی  از قضاوت متنفرم پس ن بکن ن میکنم قبل از هر حرفی یکم فکر کردن بد نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین حتما حسودی زده ب .....سوزوندتش

ولی هرچقدرم ادم نامرد وحسود باشه وبدبخت دراین حدنبایدهمجنس خودشوخراب کنه باورکن اومریم شوهرمن ادم دهن بینی بود غیرازاین بود که توفکرمیرفت وشاخ میشد؟

if you can't be kind,be quiet😏
ولی هرچقدرم ادم نامرد وحسود باشه وبدبخت دراین حدنبایدهمجنس خودشوخراب کنه باورکن اومریم شوهرمن ادم ده ...

راس میگی 

نمیدونم فازشون چیه خدایی

فازشون بهم زدن زندگی بقیست ساختن خونه روی خوشبختی بقیست..

آخرم خودشون نابود میشن

وا چ چیزایی میگی 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐 شوهرش یه آدمه فوق العادس و بی نهایت قابل اعتماد

کاملا از این متن که فرستاده مشخصه 

حتی یه درصد شک نکن 

هیچ مردی قابل اعتماد نیست هیچ مردی 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

کاملا از این متن که فرستاده مشخصه  حتی یه درصد شک نکن  هیچ مردی قابل اعتماد نیست هیچ مرد ...

تجربه همچین چیزی و داشتین؟

تجربه همچین چیزی و داشتین؟

مانش کاملا مشخصه مدت صیغه ش داره  تموم میشه

به دوستت بگو سرشو عین کبک نکنه زیر برف

حواسش به شوهرش باشه 

متن به این واضحی 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

فازشون بهم زدن زندگی بقیست ساختن خونه روی خوشبختی بقیست..

این قانونه وقتی از کسی توی هر چی سرتر باشی به نحوی می خوان بهت ضربه بزنن

ما اجاره نشین این دنیایم.پولداراش رهن کردن راحت‌ترن بقیه هم ...
ایول...😂😂😂😂😂

😄

مانش کاملا مشخصه مدت صیغه ش داره  تموم میشه به دوستت بگو سرشو عین کبک نکنه زیر برف حواسش به ش ...

پس اگ مشخصه چرا بقیه همچین برداشتی نکردن؟

خیلی پررو بوده دختره  دوستم پیاماشو نگه داشته بود خونده بودم کفرم دراومده بود

ی دختری تو اینستا شوهرم بش پیام میداد گفت زن دارم بلاک کرد پیجشو عوض کرد باز پیج جدیدش اومده پیام‌نداده ولی تا ی دختر شوهرمو فالو میکنه یا کامنت فوری فالوشون میکنه

:چرا باید بخاطره رفتاره خشنم معذرت بخوام؟اونایی که منو به اینجا رسوندن هیچوقت ازم معذرت نخواستن