2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست صمیمیمه دونفریم نمیدونم چی بزارم

آها اگه اینطور همون مرغ و بزار کافیه😋من دوست صمیمیم که میاد اینقد حرف میزنیم وقت نمیکنم غذا درست کنم یا مرغ یا گوشت چرخکرده سرخ میکنم یا از بیرون دو پرس کبابی چیزی سفارش میدم اگه دوست صمیمیت باشه پیتزا یا لازانیام عالیه 

Live the moment now✌
دستور پخت لطفا

دلمه فلفل دلمه و بادمجون گوجه بزار هم آسونه هم خوشمزه

مواد دلمه میشه سبزی دلمه،گوشت چرخ کرده که با پیاز و زردچوبه تفت دادی با لپه پخته و برنجه نیمه پز،اینارو مخلوط میکنی،دلمه و بادمجون و گوجه هات و توشون و خالی میکنی این مواد و میریزی توش

یه قبلمه بر میداری روغن میریزی،رب میزنی با زردچوبه و نمکه،تفت میدی بعد یه لیوان آبجوش میریزی توش و به قل قل که افتاد دلمه هات و میزاری تو سس و در قابلمه رو میزاری تا بپزه،با ملاقه هم هر از گاهی رو دلمه هات از سس میریزی و باز در قابلمه رو میپزی،پخت سروش میکنی تو ظرف خوشگل

🧿
خب چی باشه بنظرتون

گفتم من بودم اگر پلو و مرغ درست میکردم خورشت هم قورمه درست میکردم

من معمولا برای مهمانی های نهارم کباب درست میکنم با پلو زعفرونی و 1 مدل خورشت

سالاد و ماست و ترشی و سبزی و انواع نوشیدنی هم میذاشتم

.Pain🔥you made me a believer