2777
2789

سلام مامانای گل

دخترم 8 ماه و نیمه ست 

میخوام بدونم در هفته چند سری تو غذاش باید گوشت و مرغ باشه

اخه میترسم مصرف مرتبشون عوارض داشته باشه

من واس هر روزش یا گوشت یا مرغ رو میذارم با جو پرک و بلغور گندم و هویج و سبزی و گوجه و گاهی برنج یاسیب زمینی یا ماش یا لوبیا سبز بپزه بهش میدم

پیشنهادتون چیه؟؟؟؟؟؟ 🌹🌹🌹🌹😊😊😊😊😊

منم همین کارو میکنم.یه روز  در میون.

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی روز مرغ تو سوپش میزنم .یک روز ماهیچه 

یا تو کته میزنم براش بعضی روزام یک روز فاصله میدم

فرزند خوبم😇 امروز برایت اینگونه دعا کردم!خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش💫،بصیرت در قلبش💖،وروزی در زندگیش !امین❤

به منم بگین که چیا درست میکنین برای بچه های هشت، نه ماهتون. من ی روز گوشت میذارم، ی روز مرغ. با هویچ و برنج و بلغور و رشته اش و سوپ و سیبزمینی و ....

بعد میکس میکنم میدم میخوره. شما چه جوری میدین؟

به منم بگین که چیا درست میکنین برای بچه های هشت، نه ماهتون. من ی روز گوشت میذارم، ی روز مرغ. با هویچ ...

تخم مرغ ابپز 

خوراک لوبیا

عدسی

سیب زمینی ابپز رنده شده رو تو پیاز داغ تفت بده با نمک و زردچوبه و فلفل 

خرما

موز

شیربرنج 

اینا خیلی خوبن

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
به منم بگین که چیا درست میکنین برای بچه های هشت، نه ماهتون. من ی روز گوشت میذارم، ی روز مرغ. با هویچ ...

اره منم همینارو میریزم لوبیا سبزم گاهی میریزم ماش و جو پرک و بلغور گندمو... ولی همیشه همه رو باهم نمیریزم. سبزی هم یه قاشق اخر سر میریزم وقتی پختن با گوشکوب برقی کمی له میکنم نه خیلی.... غذاشو معمولا به اندازه سه یا چهار وعده درست میکنم

اینم بگم تازه امروز متوجه شدم انداز گوشت یا مرغش باید به اندازه یه تخم مرغ باسه... حبوبات یا غلات هم 4 ق غ

گردو هم میتونم بدم؟ راستی شما روغن و نمک و ادویه هم میریزین تو غذا؟ من اصلا نمیریزم. چند قطره فقط ر ...

یه کتاب گرفتم امروز خوندمش

تغذیه نوزاد از 6 تا 12 ماهگی

نوشته بود مغزها رو پودر کنید تو غذا یا فرنی بهشون بدید بجز بادام زمینی

ادویه هم هیچی بجز کمی زردچوبه نریزیدحتی نمک هم نزنید مگراینکه نوزاد ازخوردن غذای بی نمک امتناع کنه.... تا عادت نکنه به غذای پرنمک. 

روغن هم درحدچند قطره باشه خوبه ولی نه خیلی که غذا چرب سه اما درکل بدنشون نیاز به چربی هم داره برای انرژی و سوخت و ساز و اینکه بهتره این چربی رو از ماست پرچرب یا روغن زیتون یا کره یا.. بگیرن

واس نوزاد؟.... بلدرچین سنگین نیست؟ اگه نوزاده فکر کنم هضم سویا سخت باشه

عزیزم به بچه تا  سن یک ماهگی نوزاد میگن

از نه ماهگی دکتر گفت میتونی بلدرچین بدی اما شما بازم با دکتر مشورت کن

بچه های من از نه ماهگی بهشون بلدرچین میدادم

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**