2777
2789
عنوان

خانم های محترم لطفا کمک

95 بازدید | 14 پست

من الان25هفته هستم بعد از دیروز تاحالا ماهیچه پام یکم ورم کرده و کبود شده چکنم احتیاج به دکتر دارم یانه دردهم دارم 

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دکتر لازم نیست به همسرت بگو باروغن زیتون ماساژبده پاتو 

قربونت شوهرکجا بود خودشاکشت تابچه بیارم حالاهم اصلامحل نمیده خودم یکم چربش کردم

خدایا به زن هایمان حیا وبه مردانمان غیرت عطا بفرما.تا زندگی های همه خواهران و برادرانم از ادم تا خاتم باصلح وصفا وعشق پایدار بمونه 🙏🙏🙏
به نظرم یه دکتر بری بد نیست کار از محکم کاری عیب نمیکنه

اخه دکترم تادوشنبه نیستش نمیدونم بهداشت که واسه کلاس رفتم گفت نمیدونم پیش چه دکتری باید برین

طبیعیه گلم پاتو زیر اب گرم ماساژ بده خوب میشه

دستت دردنکنه عزیزم یه آن ترسیدم اخه همسو وپسرم فردامیرن سفر تاشنبه نیستن ترسیدم

پات دردم هم میکنه

خیلی فقط همون تیکه که گرفته و داره کبود میشه

دستت دردنکنه عزیزم یه آن ترسیدم اخه همسو وپسرم فردامیرن سفر تاشنبه نیستن ترسیدم

تنها نمون توی بارداریت گلم یکی پیشت باشه شاید یهو چیزی هوس کردی یا کمک لازم داشتی 

مردادی ها جذابن مخصوصا اگه خانوم باشن 😊😊
تنها نمون توی بارداریت گلم یکی پیشت باشه شاید یهو چیزی هوس کردی یا کمک لازم داشتی 

بله گفتم میرم خونه پدرم اینا

من حامله نشدم ببینم طبیعیه یا من ولی حداقل یه بیمارستانی درمونگاهی جایی برو ببین طبیعه یا نه بعد برو ...

چشم ایشالله فرداصبح بایدبرم اگه بدتر شدخدایی نکرده ممنون از راهنماییت ایشالله اگه دلت بچه میخاد خداسریع یه نازنینشو بذاره تودامنت 

من ازدواج نکردم اول خدا بابای بچه رو بندازه تو دامنم بعد بچه

فردا حتما برو اگر هم یادت موند به من خبری بده که چه شد اگر من یادم موند بهت پیام میدم از میپرسم انشاالله که اتفاق خاصی نیست

من ازدواج نکردم اول خدا بابای بچه رو بندازه تو دامنم بعد بچه فردا حتما برو اگر هم یادت موند به من خ ...

پس ایشالله خدا یه عالم شوهرخوب و بی دردسر و دست و دلباز وهمه چی تموم نصیب شماو دخترای نی نی سایت خواهر شوهرای من بکنه ایشالله تاشب یلدا