2777
2789
عنوان

چرا این همه تنهام

118 بازدید | 19 پست

خواهر ندارم میخام برم جایی تنهایی دوست ندارم میخام برم خرید هیچکیو ندارم میخام برم باشگاه تنهایی خوشم نمیاد چیکار کنم🙄🙄🙄

نوشتم مهسا هستم اشتباه تایپ شده😍دعا کنید phdرشته دلخواهم قبول بشم 😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی باشگامو میرم کلیم دوست دارم اونجا و حسابی خوش میگذره

اگ بخوای ب این فکر کنی که هیشکیو نداری هر روز تنها تر میشی وابستع نباش

برو تو اجتماع ارتباط برقرار کن لحظه هاتو با حال خوب بگذرون

ولی باشگامو میرم کلیم دوست دارم اونجا و حسابی خوش میگذره اگ بخوای ب این فکر کنی که هیشکیو نداری هر ...

اخه اصلا روابط عمومیم خوب نیست ی چند جلسه رفتم حتی ی دوستم پیدا نکردم همه میگن مغروری اما شروع کننده خوبی واسه برقراری ارتباط نیستم

خواهر هم داشتی باش اون کار و زندگی داشت. نمیتونستم دائم زندگیت رو با اون هماهنگ کنی. برای من که اینط ...

خب حداقل یکیو دارم ک یکم باهاش وقت بگذرونم 

یکی از فامیلای شوهرم مث خاهرمخ اما دوتا بچه داره و نتونست بام بیا هی قول الکی میده