2777
2789
عنوان

عروسیم کنسل شدددد😔😔😔😔😔

758 بازدید | 70 پست

بچه ها قرار بود بعد از این همه انتظار بعد از این همه قرضو‌قوله ۲۱آذرماه عروسی کنم حالا امروز یکی از اقواممون مرد مامانم میگ عروسی باید کنسل بشه،بابا نمیدونم این چه قوم نزدیکیه ک حتی یکبار هم تو زندگیم ندیدمش و باید عروسی من کنسل بشه،بابا بخدا خیلی پیر بودددد پدرش میشه پسر عموی پدر بزرگ مامانم ببینید چقد دورن ازمون اخه چرا اینقدر مردم لر مرده پرستن😔😔😔😔😔خیلی ناراحتم کلی نوبت تالارو ارایشگاهو‌ لباس عروس با شوقو ذوق زده بودم میگن بزار عروسیت بره اردیبهشت،بخدا خسته شدم بخدا داریم از هم سرد میشیم منو شوهرم،😔😔😔😔شما بگید چیکار کنممممممم😭😭😭😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییییییی خیلللی بدددده

منم قبلن چشام سگ داشت🙂🙂 اما ب مرور رفت تو اخلاقم😑😑😑😂😂😂😂میون جوشام یه دونه صورت زده که اونم تا چند وقت دیگه از بین میره 😕😕😕😕_به نظر من عشق از غرور بالاتر هستش مثلا خود من بار ها شده که بخاطر عشقی که به لواشک داشتم غرورمو زیر پا گذاشتم و گفتم تو رو خدا یه تیکه شم به من بدید        _تمام قند های توی دلم را آب کردم ... برای تویی که چایت را همیشه تلخ میخوری ... خاک بر سرت😑😑     کوتاه ترین جمله ی جهان مربوط به کرمانیاس:(قَ هَ)=(آیا در خانه قند هست)😂😂😂😂😂                        _آدما کلن چهار دسته ان :یا مَمَدن یا فاطمه یا زهران یا علی بقیه دوستای اینان😅😅😅😅😅😅😅 (توی نی نی سایت یاد گرفتم که هر کسی هر جور دلش میخواد قضاوت میکنه و هر حرفی که دلش میخواد میزنه دوست عزیزم اگه نظرت مخالف منه ریپلی نکن سعی میکنم جوابتو ندم اما اگه رو اعصاب راه بری قول نمیدم که .... 🙂) دوستتون دارم😊❤🌹

با یکی از بزرگای فامیل حرف بزن و بگو و توجیحش کن که دلیلی نداره عروسیت عقب بیافته 

و اون با مادرت حرف بزنه و بگه که اشکال نداره عروسی بگیرید 

کاربر قدیمی فراموشکار 🤦‍♀  💞 الهی و ربی من لی غیرک 💞  

وا خود خانواده صاحب عزا بیان بگن بگیرید. ما که اینجوری میکنیم بفهمیم کسی قصد داشته شاید روشون نشه خودمون میگیم انجام بدین.

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤

واقعا شما دیگه ازون ور بوم افتادین! حالا خانواده شوهر من مادر بزرگ جاریم و عموی اون یکی جاریم مرده بودن عروسی گرفتن برا نوشون! حتی مراسماشونم نرفتن و تسلیت هم نگفتن!!!!

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا