2777
2789
عنوان

خبر بارداری

108 بازدید | 12 پست

سلام من ۵ هفتمه مادر خودم و مادرشوهرم گفتیم ولی بهشون گفتم نمیخام فعلا به کسی بگید چون تازه هس هنوز قلبشم ندیدن اما مادرشوهرم یه جورایی از جاریم میترسه که بعدا بفهمه شر کنه چرا پنهون کردین و نگفتین منم خب دوس ندارم به این زودی مخصوصا اون جاری بدجنسه که به همه هم زود میگه خبردارشه نظر شما چیه؟

شما حتی نباید به مادرشوهر و مادرت هم میگفتی قلبشو ببینن بعد میگفتی ، وقتی برات مهمه کسی متوجه نشه تا اونموقع

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موافقم بات ب کسی نگو

کاش ب مادرشوهرتم نمی گفتی

ب شوهرت الکی میگفتی مامان خودمم نمیدونه

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین

مبارکه بگن بالا میاد دیگه 

بیکاری کاری نداشته باش بزار همه کیف کنن از این خبر خوب 

از همون اول به مادر همسرتم دیر تر میگفتی 

منم زود گفتم و اصلا برام مهم نیست کی بدونه ندونه همه چی دست خداست ان شاالله خیره

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع
نمیخواد بگید.مادرشوهرتم نباید بگه من خودم باردارشم قبل پنج ماه نمیگم

والا مادر خودم مجبور بودم بگم چون دکتر نمیشناختم مادرشوهرمم گفتم بعدا بفهمه میگه مادر خودش گفت به من نگفتن و این حرفا

عزیزم من ۷ هفته بودم فهمیدم بازم ب کسی نگفتم بااینکه صدای قلبشم گزاشت سنو ولی بازم ب هیچکس نگفتم تا شد ۱۲ هفتم گفتم توام اصلا نگو حتی اشتباه کردی ب مادرت اینام گفتی ولی باز عیب نداره دیگ ب کسی نگو تا ۱۰ هفته اصلا 

خدایا واسه همه ی چیزایی ک بهم دادی و ندادی ازت ممنونم🌷😍😊میشه یه صلوات مهمونم کنی👉😘💝
عزیزم من ۷ هفته بودم فهمیدم بازم ب کسی نگفتم بااینکه صدای قلبشم گزاشت سنو ولی بازم ب هیچکس نگفتم تا ...

من نمیگم مادرمم نمیگه مادرشوهرم ترس جاریمو داره دعوا راه میندازه چرا پنهان کردین

من نمیگم مادرمم نمیگه مادرشوهرم ترس جاریمو داره دعوا راه میندازه چرا پنهان کردین

خب وا چ کاری چ دعوایی میخا راه بندازه اولا ب اون چ مربوطه دوما اون موقع ک خاستین بگین به همه بهش بگو الام فهمیدین شماهم وا تو باید ب جاریتم جواب پس بدی انقد رو نده😣

خدایا واسه همه ی چیزایی ک بهم دادی و ندادی ازت ممنونم🌷😍😊میشه یه صلوات مهمونم کنی👉😘💝
من وقتی صدای قلبشو شنیدم به مادرم اینا و مادرشوهرم اینا گفتم ،بعد از غربالگری اول به فامیل ها

ایولا بهترین کارو کردی الان همه دیگ این کارو میکنن بعد از غربالگری ک مطمعن میشن نی نی سالمه ب همه میگن