2777
2789

مامانا چند سالگی مامان شدین؟

ناخواسته بود یا ن؟

اندامتون چ تغییری کرد؟

از لحاظ روحی بهتر شدین یا ن؟

خوش گذرونی و کاراتون خیلی محدود شده؟

شوهرتون بهتر شده یا ن

اگه جایی که ایستادین رو دوست ندارین جاتون رو عوض کنید.شما درخت نیستید☺

میخوای بچه دار بشی و برا آگاهی قبلی می پرسی یا نه؟ 

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سوال منم هست ولی به این نتیجه رسیدم ما آدم ها خیلی متفاوتیم و همه چی خیلی فرق داره 

هیکل رو ورزش درست میکنه 

دل خوش هم فقط باید خودت واسه خودت کاری کنی

بقیشو نمیدونم 

بیست و سه سالگی.نه.هیچ تغیری.همونجوریم.بله محدود شد اما اصلا قطع نشد و خودمو موظف میدونم هم به کارام برسم هم خوشگذرونی.همسرمم تغیری نکرد خوب بود از اول

لا حول و لا قوة الی بالله علی العظیم

بارداری با تصمیم قبلی

تپل شدم

وقت زیادی برای صحبتهای جدی با همسرم نمیمونه چون همسرم اصول بحث کردن جلوی بچه رو نمیدونه و من بیشتر وقتا مجبورم موکول کنم به زمان نامعلوم

قبلا بیشتر مطالعه میکردم ولی الان خیلی کم شده

با همه ی اینا بچه ام بهترین اتفاق زندگیمه

کج کلاه خان یارمه

من تو ۲۷ سالگی مامان شدم وقتی تصمیم میگیری مامان بشی باید تا یه مدت فکر اندام خوب رو از سرت بیرون کنی تا ۳ ماه بعداز تولد پسرم زندگی سختی میگذشت بعدش عالی بود برام

عاشق ۲ تا دخترام هستم

قابل مقایسه با چیزی نیست یعنی زندگی بدون بچه یه تجربه ها و شیرینی هایی داره با بچه هم یه جور دیگه 

بچه مسئولیت داره و رسیدگی و ..... ولی کنارش همینکه مادری همینکه احساس میکنی یه چیزی هست ک ب زندگیت هدف میده خیلی حس خوبیه 

ولی من در کل بچه دوست ندارم و احساس میکنم مسئولیتش برای من یکم زیادیه و نمیخام دیگه بچه ای داشته باشم همین یک دونه واسه هفت پشتم کافیه😁

من میترسم چاق بشم و شکم بیارم ... وقتم برام نمونه و ورزش جدی کنم آب شه

حس میکنم بچه دار ک بشم پیرشدم...

من میترسم چاق بشم و شکم بیارم ... وقتم برام نمونه و ورزش جدی کنم آب شه حس میکنم بچه دار ک بشم پیرشد ...

چرا پیر من الان با پسرم میرم بیرون همه چیز که تو زندگی هیکل خوب نیست اگه کمی چاق هم بشم چی میخواد بشه مگه البته این نظر منه 

عاشق ۲ تا دخترام هستم
چرا پیر من الان با پسرم میرم بیرون همه چیز که تو زندگی هیکل خوب نیست اگه کمی چاق هم بشم چی میخواد بش ...

حوش بحالتون ک این مرحله سخت رو گذروندین‌‌‌....