2777
2789

مامانا بگید چن سالگی مامان شدین؟ناخواسته بود یا ن؟از لحاظ فیزیکی و روحی چ تغییری کردین؟خوش گذرونی هان چقدر محدود شد؟نمیگین کاش دیر تر میومد؟؟شوهرتون باهاتون بهتر شد یا بدتر؟

اگه جایی که ایستادین رو دوست ندارین جاتون رو عوض کنید.شما درخت نیستید☺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اتفاقا دختر من اومد عشق بینمون خیلی بیشتر شد البته چون خونوادمم کنارم بودن خیلی راحت بودم اما خب ی کوچولو محدود شدم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

من که خیلی زود بود اصلا زندگی دو نفره نفهمیدیم 

همونم هم از هم دور شدیم هم تفریحاتمون خیلی کم شد

هم به شدت محدودم و جایی نمیتونم برم چون کسی رو ندارم بزارم پیشش

سلام برای حاجتم یه صلوات میفرستی

زندگی من منهدم شد ، نه من نه همسرم  نتونستیم این تغییر بزرگ رو هندل کنیم همون باعث افسردگی من و عدم تعادل تو زندگیم شد ضمن اینکه پسر من هم خیلی مریض میشد و بی قرار بود اذیت شدیم و در اخر بعد ده سال زندگی طلاق گرفتیم 

من دانشجوام

۵ساله ازدواج کردم

۲۳سالمه

شوهرم میگ دیگه اقدام کنیم.من میترسم از این چیزاش

زندگی من منهدم شد ، نه من نه همسرم  نتونستیم این تغییر بزرگ رو هندل کنیم همون باعث افسردگی من و ...

چ بد

من دانشجوام ۵ساله ازدواج کردم ۲۳سالمه شوهرم میگ دیگه اقدام کنیم.من میترسم از این چیزاش

تا درست تموم نشده اقدام نکن که خیلی سخته منم دانشجو بودم بچه دار شدم

تا درست تموم نشده اقدام نکن که خیلی سخته منم دانشجو بودم بچه دار شدم

پیام نورم 

کلا حس میکنم تا ۴یا ۵سال دیگم امادگی ندارم

شوهرم اسرار داره ..سنشم بالامیره

پیام نورم  کلا حس میکنم تا ۴یا ۵سال دیگم امادگی ندارم شوهرم اسرار داره ..سنشم بالامیره

چار پنج سال دیگه که خیلی دوره 

من فقط از یه جنبه مثبتش نگاه میکنم اینه که زود بزرگ میشه

چار پنج سال دیگه که خیلی دوره  من فقط از یه جنبه مثبتش نگاه میکنم اینه که زود بزرگ میشه

مثلا به جا دو سال پیش الان بچه دار شده بودم به جای اینکه الان دوسالش باشه یه بچه چند ماهه بود 

چار پنج سال دیگه که خیلی دوره  من فقط از یه جنبه مثبتش نگاه میکنم اینه که زود بزرگ میشه

😢😢😢😢😢😢😢😢