2777
2789

سلام دوستای گلم. می‌خوام بدونم تکرر ادرار که داشتین، موقع دفع،  حتما ادرار دفع میکردین یا خیلی وقتا بیشتر احساس پری مثانه رو داشتین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ماه هاي اخري احتمال سوراخي كيسه اب هست برو بيمارستان

نه عزیزم. هنوز نمی‌دونم باردارم یا نه. فقط احساس پری دارم ولی میرم دستشویی، ببخشید کمه. می‌خوام ببینم طبیعیه؟ آخه عفونتم ندارم

ادرار دفع میکنم

عزیزم منم دفع دارم ولی به نسبت حسم که انگار پره، خیلی کمه. معمولا تو خواب هم از احساس پری و درد خیلی کم بیدار میشم و میرم دستشویی. طبیعیه اگر باردار باشم؟ آخه عفونت ندارم

عزیزم منم دفع دارم ولی به نسبت حسم که انگار پره، خیلی کمه. معمولا تو خواب هم از احساس پری و درد خیلی ...

اره منم احساس میکنم زیاده.میرم دفع میکنم خیلی کم میاد.عفونت ندارم

میشه برای اینکه زایمان خوبی داشته باشم و نی نی رو بسلامتی بغل بگیرم صلوات بفرستی😍😘
اره منم احساس میکنم زیاده.میرم دفع میکنم خیلی کم میاد.عفونت ندارم

عزیزم از اول بارداری اینجوری بودی؟ و اینکه احساس خیلی کم درد هم دارم، شمام اینجوری هستی؟ شاید بهتره نگم درد، احساس ناآرومی، انگار به مثانه م فشار میاد.

عزیزم از اول بارداری اینجوری بودی؟ و اینکه احساس خیلی کم درد هم دارم، شمام اینجوری هستی؟ شاید بهتره ...

نه عزیزم وسطای بارداری اینطوری شدم الانم آخراشه اونطوری شدم باز

میشه برای اینکه زایمان خوبی داشته باشم و نی نی رو بسلامتی بغل بگیرم صلوات بفرستی😍😘
نه عزیزم وسطای بارداری اینطوری شدم الانم آخراشه اونطوری شدم باز

ممنون عزیزم بابت راهنماییات. ان شاءالله که بارداری و زایمان عالی داشته باشی و بچه تو سالم بغل بگیری.