2777
2789
عنوان

حال الان من🙂بیخیال دنیا🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1314 بازدید | 63 پست
اینم حال من 😒😒

اینم حال من. 

باید غذاهم بدرستم  . درسامم مونده

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجردی؟؟؟؟ من تو مجردی خیلی تنبل بودم  یه چی میگم یه جی میشنوی

متاهلم. 

اما من تو مجردی دیر تر از 7 بیدار نمیشدم. برای هر لحظه م برنامه داشتم. 

الان ازدواج کردم و خانه دارم. خیلی وقت آزاد دارم. باشگاه میرم، کارای خونه، درس خوندن. چند روزه حس میکنم دچار روزمرگی شدم و هیچ چیز به اندازه این بد نیست. 

میخام کارایی ک عادت شده بود انجام ندم. 

میخام تا ظهر تو رختخواب بمونم و فیلم ببینم 

یا تو تخت صبحونه بخورم

چی میشه مگ.. 

مثلا؟ 😅 واقعا دارم میگم. هم شلخته هم تنبل 

وای من اصلا نمیتونم آدم کثیف رو تحمل کنم خونمو باید مثله دستع گل بکنم بعد غذا بخورم اینجوری هیچی بهم نمیچسبه از کثیفی جوش میزنم مریض میشم پاشو بخودت تکون بده دختر دورو برتو جم کن حموم برو خوشگل شو بعدش بشین درستو بخون ی چایی داغ هم بزار جلوت 

من و عشقم عاشق همیم😍😍😍تازه متولد شدم بعد تمام اتفاقات زندگیمون توام کمکم کردی ای یارم با تموم دردایی که باهم کشیدیم😞😢 همه رو از یادم میبرم بخاطر خودمون 😍🤗
به نظر من تنبلا بیشتر ارامش دارن ،چون به بی نظمی عادت دارن ولی وقتی تنبل نباشی و همیشه بخوای همه چیز ...

اتفاقا من تنبل نیستم. ب تنبلی عادت ندارم اما چند روزه دارم به خودم میگم خب؟ گیریم هی ظرف شستی هی سابیدی هی از تمیزیت تعریف کردن.. باشه، حالا خودت چی؟ خودت داری از زندگیت لذت میبری؟ 

من جوابم منفی بود. برای همین تلاش کردم تغییر کنم. خودمو برای هر لیوانی که شسته نشده، مواخذه نکنم. شما جوابتون چیه؟ 

وای من اصلا نمیتونم آدم کثیف رو تحمل کنم خونمو باید مثله دستع گل بکنم بعد غذا بخورم اینجوری هیچی بهم ...

کثیفی با شلختگی متفاوته عزیزم. 

کثیف کسیه که مثلا اشغال ها چندین روزه تو خونه ش مونده، سرویس بهداشتی کثیفه، خودش چندین روزع حموم نکرده. 

شلخته کسیه که مثلا لباساش رو زمین پخش و پلاس. وسیله ها ریخت و پاش. 

من شلخته م اما کثیف نه. 

حموم احتیاج ندارم دیشب حموم بودم😅چایی هم احتیاج ندارم الان دارم کافی میخورم 😅

البته خب خصوصیت افراد متفاوته. شما وسواس تمیزی دارین اما من نه. یه چیز ساده ست. 

ترم چندمی؟ کاردانی هستی یا کارشناسی؟ 

برا ازمون استخدامی میخونم خدابخاد.

کارشناسی دارم.

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 
اتفاقا من تنبل نیستم. ب تنبلی عادت ندارم اما چند روزه دارم به خودم میگم خب؟ گیریم هی ظرف شستی هی ساب ...

منم همینارو به خودم میگم ولی من جسمی داره بهم فشار میاد با کار خونه البته از نظر روحی خیلی واسم لذت بخشه تمیز کردن ومرتب کردن ولی وقتی یه روز بخوام به خودم استراحت بدم اعصابم بهم میریزه کار تون درسته ادم باید کاری رو بکنه که به ارامش و لذت برسه