تروخدا بهم یه راه حل بدین باید چیکار کنه این اتفاق دوشب پیش اتفاق افتاده و الان دوستم اصلا حال مناسبی نداره و تواین دوروز چن بار تا مرز خودکشی رفته دوستم 19سالشه خواهش میکنم خواهری کنید ائون راه منطقی بهم پیشنهاد بدید ..این دوستم واقعا برام عین خواهر میمونه .نمیتونم بهش کمک نکنم اینم بگم خانما اون شخص اصلا آدم قابل اعتمادی نیست که به دوستم تجاوز کرده..بخدا تاپیک سرکاری نیست فقط ازتون کمک میخام
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب بره پیش مشاور حالا اتفاقیه که افتاده گرچه میدونم خیلی وحشتناکه واسه یه دختر ...
با مادرش میونه ی خوبی داره ولی این قضیه ی کوچیکی نیست خودم از دیروز دارم فکر میکنم به همه ی راها ولی واقعا هیچ راهی نیست نه میشه با طرف ازدواج کرد چون آدم مناسبی نیس دوستم فقط میگه خودکشی
بله باهاش دوست بوده و وستم چون خوابگاه زندگی میکنه و توی شهر دیگه ازش سواستفاده کرده و بهش زنگ زده که مریضم تروخدا بیا فلان جا اینم بچگی کرده رفته و اونجا ...بعدش که میرسه اونجا نهاین نامردی در حقش میکنه و بعدش بهش میگه من مواد فروشم و برو تحقیق کن من برات شوهر نمیشم