2777
2789
عنوان

کمک کنید تروخدا به دوستم تجاوز شده

| مشاهده متن کامل بحث + 10895 بازدید | 198 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب  بره پیش مشاور  حالا اتفاقیه که افتاده گرچه میدونم خیلی وحشتناکه واسه یه دختر  ...

با مادرش میونه ی خوبی داره ولی این قضیه ی کوچیکی نیست خودم از دیروز دارم فکر میکنم به همه ی راها ولی واقعا هیچ راهی نیست نه میشه با طرف ازدواج کرد چون آدم مناسبی نیس دوستم فقط میگه خودکشی

باید همون موقع که آلوده بوده میرفته پزشک قانونی الان بره شاید بتونن براش مدرک جور کنن

اگه واقعا تجاوز باشه و با پای خودش نرفته باشه چوب تو آستین پسره عوضی میکنن

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
باهاش دوست بوده؟بارضایت خودش رفته؟

بله باهاش دوست بوده و وستم چون خوابگاه زندگی میکنه و توی شهر دیگه ازش سواستفاده کرده و بهش زنگ زده که مریضم تروخدا بیا فلان جا اینم بچگی کرده رفته و اونجا ...بعدش که میرسه اونجا نهاین نامردی در حقش میکنه و بعدش بهش میگه من مواد فروشم و برو تحقیق کن من برات شوهر نمیشم

عزیزم اونوقت خانوادش میفهمن و آبروی دختر میره و از طرف دیگه بین چن تا خانواده جنگ میشه دختره میگه خا ...

اگر به خانواده نگه اون پسر ممکنه دوباره دست درازی کنه

آشنا باشه بدتر میشه

به هر حال خانواده محرمترین کس هست و بهتر هست به پدر یا مادرش موضوع رو بگه 

با مادرش میونه ی خوبی داره ولی این قضیه ی کوچیکی نیست خودم از دیروز دارم فکر میکنم به همه ی راها ولی ...

با دوستت برو ویش پلیس فتا نیازی به حضور خانواده نیست اونجا خودشون ارجاع میدنن روانشناس و پزشکی قانونی