تروخدا بهم یه راه حل بدین باید چیکار کنه این اتفاق دوشب پیش اتفاق افتاده و الان دوستم اصلا حال مناسبی نداره و تواین دوروز چن بار تا مرز خودکشی رفته دوستم 19سالشه خواهش میکنم خواهری کنید ائون راه منطقی بهم پیشنهاد بدید ..این دوستم واقعا برام عین خواهر میمونه .نمیتونم بهش کمک نکنم اینم بگم خانما اون شخص اصلا آدم قابل اعتمادی نیست که به دوستم تجاوز کرده..بخدا تاپیک سرکاری نیست فقط ازتون کمک میخام
میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
استَغفروا ربَّکم اِنَّه کانَ غَفّاراً یرسِلِ السَّماءَ علیکُم مِدراراً ویمدِدکُم بِاَموال وبنین وَیجعَل لَکُم جَنّاتٍ ویجعَل لکم اَنهاراً؛ از پروردگار خود آمرزش بخواهید که او بسیار آمرزنده است؛ تا باران های مفید و پر برکت را از آسمان بر شما پیوسته دارد و شما را با مال بسیار و فرزندان متعدّد یاری رساند و باغ های خرّم و نهرهای جاری به شما عطا فرماید. (نوح، 10- 12)
اول برین باهم شکایت کنید کارای پزشکی قانونی و گواهی و... بعدم واسه حال روحیش ببرینش مشاور حتما
عزیزم اونوقت خانوادش میفهمن و آبروی دختر میره و از طرف دیگه بین چن تا خانواده جنگ میشه دختره میگه خانوادم بفهمن میکشنم خودتون میدونید این فرهنگ هنوز بین ما جا نیوفتاده تو اولین فرصت خانواده ی دختر پسر و میکشن