2777
2789
عنوان

قرص مدروکسی پروژسترون

501 بازدید | 20 پست

سلام

سیکلم طولانیه،خواستم جلو بیافته که یه ورق قرص مدروکسی پروژسترون خوردم.قبلا هروقت این قرص رو میخوردم دقیق پنج روز بعد از قطعش پریود میشدم،یعنی روز ششم و هیچوقت این فاصله حتی یه روزم کم یا زیاد نشده بود ولی اینبار یازده روز از قطعش میگذره ولی هنوز پریود نشدم.اگه طبق قبلنا بود باید پنج شنبه هفته قبل پریود میشدم ولی تا امروز خبری نشده.

بیبی چکم گذاشتم منفیه.البته امروز دو تا داشتم تو خونه که اولیش سریع یه هاله خیلییییی کمرنگ افتاد،باز رفتم اون یکی بیبی چک رو با همون ببخشید ادرار تست کردم که کاملا منفی شد.در ضمن جلوگیری هم داشتم.

کسی مثل من براش پیش اومده؟

لطفا بگین نظرتون چیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی قرص مزخرفیهمن اخرین بار که خوردم دو هفته لک دیدم 

آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره 
والا چند روز پیش دکتر بودم فکر نمیکردم تا امروز طول بکشه،سرسری فقط یه اشاره کردم که دکتر گفت نکنه با ...

خوب میگفتی برات یه آزمایش بنویسه😂شاید باردار باشی برو یه آزمایش بده از این برزخ خلاص شو

من به بدنم همیشه ساخته و تا حالا بد نبوده برام و دقیق پریود شدم ولی اینبار...😐

کلا اونجور که من شنیدم قرص جالبی نیست برای بدن 

آدامسی و آدامسی تو مبصر کلاسی تو امتحان فارسی نمره ی بیست میخواستی حالا که شدی رفوزه دلم برات میسوزه گریه نکن زار زار میبرمت شالیزار میفروشمت ۴ هزار ۴ هزار قدیمی خاک بر سر رحیمی رحیمی بیچاره ۴۰۰ تا بچه داره وقتی میره اداره سر کچلش میخواره