2777
2789
نیم ساعت ،۴۰ دقیقه

ناراحت نشی عزیزم ولی کاذبه 😑سرمنم اومده این بلا الکی خوش شدم 

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه هفته مونده مشکوکم خواستم بزنم گفتم زوده جواب نمیده ...هیچ علایمی نداشتی از بعد اقدام

چرا من تخمدان چپم تیر میکشید، الان هم دقیقا علائم پری داشتم.

به خاطر اون زدم.

ان شاالله که شما هم بارداری

چطور اقدام کردی ک حامله شدی .من دقیقا روزای تخمک گذاریم نزدیکی داشتم ولی نگرفت دیروز پریود شدم☹😔

فولیکول داشتی؟؟؟

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍
چرا من تخمدان چپم تیر میکشید، الان هم دقیقا علائم پری داشتم. به خاطر اون زدم. ان شاالله که شما هم ...

از روز چندم تخمدانت تیر میکشید؟

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
چرا من تخمدان چپم تیر میکشید، الان هم دقیقا علائم پری داشتم. به خاطر اون زدم. ان شاالله که شما هم ...

ممنون عزیزم منم یه هفته ده روزه بیحالم سرگیجه و دل دردو معده درد دارم وقت نکردم برم دکتر ...انشالله که هاله دقیق باشه باردار باشی🌹

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
چرا عزیزم؟؟

چندماه پیش بیبی چک منم بعد نیم ساعت پررنگ شد و خیلی واضح تر ازاین و منم فکرکردم باردارم و رفتم ازمایش حتی...ولی منفی بود😑امپول پروژسترون زدم و شدم

یک هفته به پری یعنی توی مرحله لانه گزینی هستی انشاالله بارداری عزیزم

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه