دخترک_مغرور مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 290 عنوان خانمای گناوه ای 240 بازدید | 51 پست لوازم خونگی یا جهیزیه فروشی که قیمت های مناسب تر نسبت به شهرای دیگه داشته باشن سراغ دارین؟اگه میدونین لطفا راهنمایی کنین 1398/08/13 | 23:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اردی۷۱بهشت عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 6786 منم چنتا وسیله برقی میخوام ک مارک خوب و عالی باشنممنون میشم راهنمایی کنید لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط خدایا شکرت
دخترک_مغرور مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 290 منم چنتا وسیله برقی میخوام ک مارک خوب و عالی باشن ممنون میشم راهنمایی کنید عزیزم من خودم الان گناوه ام چندتا مغازه خوب هم پیدا کردم ولی بازم میخوام مطمئن تر بشم شما چی و چه مارکی میخوای
kiyantala عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 32952 بچه ها جنوب الان هوا چطوره ؟؟؟میخوایم بیایم جنوب سمت عسلویه و کنگان 😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
اردی۷۱بهشت عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 6786 عزیزم من خودم الان گناوه ام چندتا مغازه خوب هم پیدا کردم ولی بازم میخوام مطمئن تر بشم شما چی و چه ما ... آبمیوه گیری و میکسر و آسیاب خوووووبچرخ گوشت کتری برقی خوب ک عمر کنه هااا لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط خدایا شکرت
یخمک_1000_هزار_تومنی عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 4295 عزیزم من خودم الان گناوه ام چندتا مغازه خوب هم پیدا کردم ولی بازم میخوام مطمئن تر بشم شما چی و چه ما ... عزیزم من خواهرم گناوه هست جهیزیه از اونجا خریدم همشون دوستا و آشناهای شوهر خواهرم بودن جای خاصی نرفتم
اردی۷۱بهشت عضویت: 1398/01/27 تعداد پست: 6786 بچه ها جنوب الان هوا چطوره ؟؟؟میخوایم بیایم جنوب سمت عسلویه و کنگان هوا خوب شده.نسیم خنکی می آید شبهاروز گرمه ولی نه بشدتمن خوزستانم عسلویه و کنگان گرمتر هستن نسبت ب هوای ما لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط خدایا شکرت
یخمک_1000_هزار_تومنی عضویت: 1398/07/24 تعداد پست: 4295 بچه ها جنوب الان هوا چطوره ؟؟؟میخوایم بیایم جنوب سمت عسلویه و کنگان خواهرم گناوه هست میگه در حد شهریور شیراز الان اون یکی هم عسلویه هست باز عسلویه خنک تر
دخترک_مغرور مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 290 آبمیوه گیری و میکسر و آسیاب خوووووب چرخ گوشت کتری برقی خوب ک عمر کنه هااا آبمیوه گیری پاناسونیک یک میلیون و صد و پنجاه چرخ گوشت پاناسونیک یک میلیون و سیصد
kiyantala عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 32952 هوا خوب شده.نسیم خنکی می آید شبها روز گرمه ولی نه بشدت من خوزستانم عسلویه و کنگان گرمتر هستن نسبت ... ممنونم پس لباس گرم برندارم؟؟؟ 😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
دخترک_مغرور مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 290 عزیزم من خواهرم گناوه هست جهیزیه از اونجا خریدم همشون دوستا و آشناهای شوهر خواهرم بودن جای خاصی نرفت ... میشه معرفیشون کنین لطفا
بهاری۷۵ عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 19570 آبمیوه گیری پاناسونیک یک میلیون و صد و پنجاه چرخ گوشت پاناسونیک یک میلیون و سیصد تلوزیون الجی ۴۳ اینچ چنده میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
kiyantala عضویت: 1396/10/10 تعداد پست: 32952 خواهرم گناوه هست میگه در حد شهریور شیراز الان اون یکی هم عسلویه هست باز عسلویه خنک تر جدی ؟؟؟ ممنون پس لباس گرم برندارم با عذر خواهی از استارتر 😍😍😍 😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
دخترک_مغرور مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 290 ممنونم پس لباس گرم برندارم؟؟؟ خیلی گرمه روزاش ولی شبا یکم سردتره نه جوری گرمه که بشه کولر زد نه جوری سرده که بشه لباس گرم پوشید نامعلومه😅
بهاری۷۵ عضویت: 1398/05/12 تعداد پست: 19570 آبمیوه گیری و میکسر و آسیاب خوووووب چرخ گوشت کتری برقی خوب ک عمر کنه هااا غذاساز بردار خودش ابمیوه گیری و میکسر داره دیگه میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞