2777
2789
منم چنتا وسیله برقی میخوام ک مارک خوب و عالی باشن ممنون میشم راهنمایی کنید

عزیزم من خودم الان گناوه ام چندتا مغازه خوب هم پیدا کردم ولی بازم میخوام مطمئن تر بشم شما چی و چه مارکی میخوای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من خودم الان گناوه ام چندتا مغازه خوب هم پیدا کردم ولی بازم میخوام مطمئن تر بشم شما چی و چه ما ...

آبمیوه گیری و میکسر و آسیاب خوووووب

چرخ گوشت 

کتری برقی خوب ک عمر کنه هااا

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           
عزیزم من خودم الان گناوه ام چندتا مغازه خوب هم پیدا کردم ولی بازم میخوام مطمئن تر بشم شما چی و چه ما ...

عزیزم من خواهرم گناوه هست جهیزیه از اونجا خریدم همشون دوستا و آشناهای شوهر خواهرم بودن جای خاصی نرفتم 

بچه ها جنوب الان هوا چطوره ؟؟؟میخوایم بیایم جنوب سمت عسلویه و کنگان

هوا خوب شده.نسیم خنکی می آید شبها

روز گرمه ولی نه بشدت

من خوزستانم عسلویه و کنگان گرمتر هستن نسبت ب هوای ما

لایک نکنید لطفا...ریپلای فقط           خدایا شکرت           
هوا خوب شده.نسیم خنکی می آید شبها روز گرمه ولی نه بشدت من خوزستانم عسلویه و کنگان گرمتر هستن نسبت ...

ممنونم پس لباس گرم برندارم؟؟؟

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
آبمیوه گیری پاناسونیک یک میلیون و صد و پنجاه  چرخ گوشت پاناسونیک یک میلیون و سیصد

تلوزیون الجی ۴۳ اینچ چنده

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
خواهرم گناوه هست میگه در حد شهریور شیراز الان  اون یکی هم عسلویه هست باز عسلویه خنک تر

جدی ؟؟؟ ممنون پس لباس گرم برندارم 

با عذر خواهی از استارتر 😍😍😍

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
آبمیوه گیری و میکسر و آسیاب خوووووب چرخ گوشت  کتری برقی خوب ک عمر کنه هااا

غذاساز بردار خودش ابمیوه گیری و میکسر داره دیگه

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞