2777
2789

خیلی خارش دارم چیکار کنم

چه خوب است که من قرار است مادرت باشم،قرار است صدایم کنی،قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی👼😚😚

من ازوقتی ازدواج کردم این لبه های واژنم از اونجایی ک از هم جدا میشن ی چیزی شده سفید ماننده دست میخوره بهش درد میگیره بنظرتون از چیه برم دنبال درمانش😕😕😕البته دردش اونجور نیست ک نتونم تحمل کنم اما درد میگیره دختربودم اونجوری نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برید دکتر. قرص ضد حساسیت نباید بخورید. اگه لازم باشه آمپول بتامتازون میده

الان که دیره مگه فردا..شبا بیشتر شدت میگیره

چه خوب است که من قرار است مادرت باشم،قرار است صدایم کنی،قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی👼😚😚
من ازوقتی ازدواج کردم این لبه های واژنم از اونجایی ک از هم جدا میشن ی چیزی شده سفید ماننده دست میخور ...

حتما برو‌عریزم ، انشالله چیزی نیست اما خیالت راحت میشه

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
من ازوقتی ازدواج کردم این لبه های واژنم از اونجایی ک از هم جدا میشن ی چیزی شده سفید ماننده دست میخور ...

برو دکتر معاینه کنه

من از ماه دوم بارداریم تا آخر ماه هشت حساسیت داشتم و انقدر سرفه میکردم که زیر دلم درد میگرفت و همش نگران بچه بودم 

چون نمیتونستم قرصمو بخورم و فقط دکتر بهم گفت بخور بزار تو خونه 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
من از ماه دوم بارداریم تا آخر ماه هشت حساسیت داشتم و انقدر سرفه میکردم که زیر دلم درد میگرفت و همش ن ...

من خارش امانم بریده..بیشتر واژن...پاها ..کف سر

بچه که بودم فصل پاییز خارش بدی میگرفتم و با قرص سیتریزین که فکر کنم اون نارنجی کوچیک بود خوب میشدم..الان چند روزه باز شروع شده

خیلی سال بود ازش خبری نبود تا الان که همزمان با بارداری سرکلش پیدا شد...