2777
2789
عنوان

عقد پسر خواهر شوهر

2181 بازدید | 24 پست

دوستان جمعه عقد پسر خواهر شوهرمه تالار گرفتن ،هنوز به من زنگ نزده دعوت کنه ،خیلی ناراحت شدم گفتم اکر دعوت نکنه نمیام یعنی چی خب باید ارزش قائل بشه ،امشب به همسرم گفتم اگه من نیام میری ،گفت یعنی چی میشه مگه نرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطت چطوره با خواهرشوهرت

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

توی جمع نگفته عقدهست 

اگه خوب مشکلی نداریدبرودیگه کدرورت چراپیش بیاد

من مثلابابابزرگم برای مراسم هابه بقیه زنگ میزنه به مامیگه خودتون چون اخلاقتون رامیدونم بدون دعوت میاییدزنگتون نمیزنم میدونم بی احترامی نکرده

یابابام به همه جمعه هامیگه بیاییدناهارمن خودم میرم میگه توکه زنگ زدن نمیخاهی همیشه بیا

به میزان صمیمیتتون بستگی داره من بودم بدون دعوتم میرفتم چون خودمو جزئی از خونوادشون میدونم و نیازی به دعوت ندارم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه داری؟؟ بگو بچم مریضه نمیام 😁

اگه محکم نیستی، سخته که در این دنیا زنده بمونی، و اگر مهربان نیستی شایسته زنده موندن نیستی.  بیاین تغییر فرهنگ رو از خودمون شروع کنیم. وقتی نظرمون مخالف نظر بقیه ست نگیم اه اه پیف پیف. به نظرات هم احترام بگذاریم. وقتی میخوایم به کسی پیشنهادی بدیم بگیم از نظر من... یکم مهربون باشیم... 

البته فرم هر خانواده ای باهم فرق داره.مثلا ما خیلیییی باهم صمیمی و راحتیم.کلا خبرم ندادیم خودمون ازچند روز قبل یکسره خونه طرف پلاسیم و کمکو اینا😁کلیم کیف میده برا دیگران کارت میفرستیم

اگه کارتوخونه 😍میخوای تاپیکامو ببین.😘👌