2777
2789

بچه ها سریع عکس العمل نشون ندید هرچند هیچکس منکر عذابی که اون لحظه دارید میکشید نیست ولی اگه شوهر و زندگیتون رو دوست دارید باید خیلی دقیق عمل کنید تا شوهرتون به اصطلاح پررو نشه علنی کنه. 

اینا حرفای من نیست از یه مشاور شنیدم و خیلی به دلم نشست.

لطفا همدیگرو اشتباه راهنمایی نکنیم. 

الان یه خانمی تاپیک زد از خیانت شوهرش همه میگفتن دعوا کن قهر کن کوتاه نیا بزنش.

اونم خانمی که دو تا بچه داشت اینم بگم بنده به شدت بیزارم از اینکه یک خانم مورد ظلم واقع بشه و خیانت بدترین ظلمه.

خب حالا بریم سراغ راه حل خانم مشاور

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

میگفت فهمیدید شوهرتون خیانت میکنه بار اول که فهمیدید به روش نیارید یکم مهربون تر بشید بعد باهاش حرف بزنید مثلا از خیانت یه مردی مثلا شوهر دوستتون بگید که فلانی خیانت کرده زندگیشون از هم پاشید بچه ها هم بی مادر شدن هم بی پدر نمیفهمم چرا این کارو میکنن وقتی شنیدم با خودم گفتم خداروشکر شوهر من هر ایرادی داشته باشه عوضش به من وفاداره و دلسوز زندگیمون و بچه هامونه.به خاطر وفاداریت میپرستمت عشقم ممنون که هم پدر خوبی هستی هم شوهر خوب.

اینو که بگی مرد دو حالت داره یکی اینکه شرمنده میشه و رابطشو قطع میکنه بدون اینکه روتون تو روی هم باز بشه یعنی عملا یه فرصت پنهانی بهش دادید که خودشو جمع کنه.شایدم فک کنه که شما شک کردی بترسه کامل بفهمی زود قطعش کنه.که ما این حالت رو میخوایم. یا اینکه به کارش ادامه میده که اون موقع آدم یه جور دیگه رفتار میکنه 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی اگه از همون اول جبهه بگیرید مرد یا انکار میکنه یا علنیش میکنه و میگه خوب کردم

کسی که خیانت میکنه با همچین حرفایی عذاب وجدان نمیگیره، ترسشم زیاد نیست، حرف خانم مشاور تو حلق شوهرش

تا حدودی درست گفته مشاوره ولی خب شما هم درست میگید ب ذات مرد هم بستگی داره البته

فروش ماریانا جهت درمان عفونت زنان تنگی واژن و افزایش میل جنسی و روغن خراطین اصل برای حجم دهندگی عضلات صورت و بدن... 🌹🌹🌹

بعد از اینکه احساس کردید شگردتون داره جواب میده بگردید دنبال جواب این سوال که چیشد شوهرتون خیانت کرد؟ تو رابطه احساسی یا جنسی کم گذاشتید؟ باهاش سرد شدید؟ بهش احترام نمیذاشتید؟

اگه دلیلش شما بودید سعی کنید اون مدت حتما خودتون رو اصلاح کنید وقتی شوهرتون متوجه تغییراتتون بشه بیشتر پشیمون میشه