2777
2789
عنوان

میخوام با شوهرم همخونه بشم

2461 بازدید | 85 پست

چطوری باهاش همخونه بشم؟‌نمیخوام با جداییم مادرمو دق بدم یا بعضیا خر کیف بشن

احساس میکنم دوسش ندارم دیگه

خودش بهم اهمیت نمیده ولی انتظار داره من حرفاشو گوش کنم و بگم اطاعت قربان ولی نه من نمیتونم امروز بحثمون شد خیلی بهم توهین کرد گف بی لیاقتی نفهمی منم نمیگم یه حرفایی گفتم که آخرش کنترل رو پرت کرد سمتم خدا باهام بود که نخورد به سرم وقتی پرت کرد دیگه انگار لال شدم انقد حرف زدزدزد ولی من دیگه لام تاکام هیچی نگفتم...

الانم در کمال بی خیالی گرفته خوابیده

دیگه خسته شدم از این همه بی توجهی و بی خیالیش و بی مسئولیتیش و ....

چیکار کنم‌ به نظرتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی عصبیه کوتاه بیا .وقتی حالش خوبه بشینید با هم صحبت کنید ببینیت علت این توهین و دعوا چیه

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀

طلاق بگیری بهتره با هم خونه شدن فقط اعصاب خودت خورد میشه هی میبینیش و نسبت ب هم بی محلی میکنید .اگه واقعا راهی نیس واسه بهتر شدن رابطتون طلاق بهتره.البته این نظر منه

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
مامانت کنترل پرت کرد سمتت؟

شوهرش

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀