2777
2789
عنوان

بی بی چک لعنتی

146 بازدید | 15 پست

خانما من مدیکور زدم دوبار.الان چهار روز از پری رفته بازم منفیه.نه علائم پری دارم نه بارداری.فقط خستم.

به نظرتون بتا بدم یا صبر کنم.یعنی واقعا منفیه؟⁦☹️⁩

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.

صبر کن عزیزم

خدایااواسه ارامش زندگیم هرکاری میکنم عاشقدخترم۶ماههحسینمراد دلمو بده دستم به دستایی توه عزیزتر از جان 😍       مرا ببر انجا ک تا ابدباشی ک من بدون #تو ناتمام میمانم !!😍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبرکن عزیزم استرسم نداشته باش کلابیخیال باش

نمیتونم.خیلی استرس دارم.الانه که بزنم زیر گریه.امروز رفتم بازم بی بی چک خریدم.از قیافش بدم میاد

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.
نمیتونم.خیلی استرس دارم.الانه که بزنم زیر گریه.امروز رفتم بازم بی بی چک خریدم.از قیافش بدم میاد

اصلانباید استرس داشته باشی ببین ازخدابخاه ومطمئن باش همین دو۳روز اینده ی نینی بهت میده 

❤اللهّم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم💜

میخوام بدونم ممکنه وقتی انقدر قطعی منفیه و حتی هاله هم نیوفتاده امکان داره باردار باشم؟

اصلانباید استرس داشته باشی ببین ازخدابخاه ومطمئن باش همین دو۳روز اینده ی نینی بهت میده 

توروخدا برام دعا کن.از ته دلت دعا کن.انگار دعاهای خودم فایده نداره

یا مارک دیگه بخر اینجا بچا ها میگقتن خوب نیست این مارکش

متاسفانه اینجا هر داروخانه ای رفتم فقط مدیکور دارن.به نظرت برم بتا بدم؟

ممنونم.برام دعا کنید

توام برای من دعا کن فردا پری نیاد 🙏

عریزم پس همدردیم⁦☹️⁩

از ته دلم برات دعا میکنم