2777
2789
عنوان

یه کتاب انگیزشی خوب

481 بازدید | 12 پست

رمان باشه و هرچی فرق نداره منو از این کسالت در بیاره فقط دوست دارم تنها باشم اعصابم به هم ریخته هیچ تلاشی ندارم روزمزگی شده زندگیم نه کاری نه باری

کتاب چهار اثر فلورانس خیلی خوبه من تو همین سایت بهم معرفی کردن وقتی خوندم واقعا دیدگاهم رو به زندگی تغییر داد و مثبت کرد 

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خوندم ولی دیدگاهمو تغییر نداد.

من این کتابو تو طول یه سفر خوندم و واقعا لذت بردم البته این کتاب یکم به قانون جذبم ربط داره

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
من این کتابو تو طول یه سفر خوندم و واقعا لذت بردم البته این کتاب یکم به قانون جذبم ربط داره

من دانلودش کردم و خوندم .ولی اون چیزی که مد نظرم بود رو نداشت .واسه همین تغییری در من ایجاد نشد .

نمیخواد دیگه دعا کنید :(  حاجت روا نشدم :(

چهاراثرازفلورانس برای کسی که اولین بارمیخاد یک کتاب انگیزشی وروانشناسی بخونه یه کمی سنگینه..به نظرم

کتاب شفای زندگی ازلوییزهی ...وکتاب فقط غیرممکن غیر ممکن است اثرآنتونی جااان   عالیه

البته به بلندای فکرت پرواز خواهی کردهم که .....  

تکیه گاه که نیستین؛حداقل پرتگاه نباشین📖