2777
2789
عنوان

فیلم بازا بیاین

656 بازدید | 11 پست

سلام

۲ تا فیلم از دارن انورفسکی بود فکر میکنم اسمشونو شنیدم که خیلی قشنگن ولی خب مشکلی که وجود داره اینه که من یکی از اثار قدیمیشو به نام مرثیه ای برای یک رویا دیدم ترسناک نبود یعنی فقط روانشناختی و تاثیر گذار بود ولی این دو تا فیلم که میگم یعنی black swan و mother شنیدم جزو اثار خیلی خوب انورفسکی هستن ولی خب من چون آدمیم که دوست ندارم فیلم های ترسناکو تنهایی ببینم و میترسم ازشون میخواستم نظر کاملتونو راجب این دو تا فیلم بدونم 

اولا بگید که black swan و mother صحنه ترسناک دارن یا نه چون یکی دو تا جا تو نت ژانرشونو زده بود ترسناک!

و اینکه بگید در کل این دو تا فیلم چطوره خسته کننده نیس که وسطش خسته شی؟

کلا نظر کامل راجبشون بدید من خیلی دوست دارم این دو تا رو یا حداقل یکیش رو ببینم ولی تا وقتی مطمئن نشم ترسناک نیس و میشه تنها دید نمیتونم😐 

وزن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از mother اصن خوشم نیومد نمره پایینیم فک کنم داره قوی سیاه ندیدم

ارنوفسکی خیلی روانشناختی فیلماش باید بری نقدشو بخونی واسه همین من زیاد طرفشون نمیرم

به پشم های خود بیاموز...هرچیزی ارزش ریختن ندارد  
هیچکدومشون ترسناک نیستن بلک سوان عامه پسندتره،مادر یه خورده برای عامه درک مفهومش سخت تره ولی هردوت ...

آخه تو نت زده بودن ترسناکه مخصوصا mother میگن از ترس میخکوب میشه آدم!

من تعریف اثار دارن رو خیلیییی شنیدم ولی خب مطمئنی اصلا ترسناک نیستن برم دان کنم دیگه جفتشو؟؟؟

وزن 
آخه تو نت زده بودن ترسناکه مخصوصا mother میگن از ترس میخکوب میشه آدم! من تعریف اثار دارن رو خیلیییی ...

به نظر من که اصلا ترسناک نیستن،یعنی تنها چیزی که نیستن ترسناکه اما من زیاد حساس نیستم اگه خیلی حساسی ممکنه برات ترسناک باشن

به نظر من که اصلا ترسناک نیستن،یعنی تنها چیزی که نیستن ترسناکه اما من زیاد حساس نیستم اگه خیلی حساسی ...

نه زیاد حساس هم نیستم ولی خب تنهایی میترسم صحنه ترسناک ببینم پس اینا رو حتما دان میکنم مرسی عزیزم بابت راهنماییت💙

وزن 

این ژانرها رو که مینویسن بعضیاش اصلا اونجوری نیست. هرکی از دید خودش مینویسه یا یه موضوع خاصی ملاکه براش

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "

اگر روحیه فوق العاده حساسی دارین، نبینین.

نمیخام اسپویل کنم الان اینجا ولی 

Black swan داستان خیلی خوبی داره، بازی هاش هم فوق العادن و یه فیلم ماندگاره بنظرم. اگه طرفدار فیلم های روانشناختی و گیج کننده و سوال برانگیز هستین پیشنهادش میکنم حتما ببینین.

Mother اصلا فیلم خوبی نیست، گیج کننده و فقط دنبال یه مفهومه که بدرد همه ی مردم نمیخوره، اگر آدمی در معرض شهرت یا یه مشغله ی ذهنی بزرگ هستین ببینین کمک کننده اس، در غیر اینصورت اصلا جاذبه ای نداره و آخر فیلم بقول شهرزاد میگین خب حالا که چی.