2777
2789
عنوان

قهوه لاغری سوپریم

4908 بازدید | 8 پست

سلام تو اطرافیان شما کسی هس ک قهوه لاغری دکتر بیز ک توش گانودرما هس رو استفاده کرده باشه؟ نتیجه داده؟ من خریدم بسته ۱ ماهه ولی لاغر ک نشدم بدتر پته پهن شدم😐😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۹۸ تومن پول دادم اخه خداااا😐😥😣😭

سلام، عزیزم،

چقدر گرون بوده 😳

چقدر من بگم دنبال قرص و پودر و این چیزا نرید. 

بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنت دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم، لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم برات می فرستم، امیدوارم به کارت بیاد، 🌹
عزیزم هزینه شم خیلی مناسب بود حدود 50 تومن بود 
اینم لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

سلام

فقط چهار ماه مونده تا لاغری

پکیج لاغری شامل :

قهوه گانودرما ( سوپریم)

سبوس برنج لایه دوم

دمنوش لاغری

• اولین نماینده ی رسمی فروش محصولات لاغری دکتر بیز

• مشاوره رایگان توسط کارشناسان باتجربه

(نحوه مصرف ، برنامه ی غذایی و ورزشی متناسب با شرایط)

• ارسال به سراسر کشور ایران

پیام به واتس آپ زیر :

09376752405

Slïm D¤wn

آره عزیزم من خودم دارم مصرف میکنم حدود 7 کیلو تو دو ماه کم کردم البته رژیم غذایی رو هم کمی رعایت کردم 

من فکر میکنم که روش مصرف قهوه فوری سوپریم رو نمیدونی به خاطر همین هست که وزن کم نکردی
یکی از ترکیبات قهوه سوپریم دکتر بیز یه گیاهی به نام خرنوب استفاده هستش که خود این گیاه هم برای لاغری استفاده میشه هم برای چاقی و هم برای درمان ناباروری 

اما چیزی که باعث میشه فقط برای لاغری بر روی شما تاثیر بزاره نحوه مصرف اون هست
اگر خرنوب رو به صورت ناشتا و نیم ساعت قبل از صبحانه میل کنی لاغرت میکنه و اگر با معده پر و یا بعد از هر وعده ی غذایی مصرف کنی چاقت میکنه
اگر میخوای در مورد قهوه فوری سوپریم دکتر بیز بیشتر بدونی یه فروشگاه رو بهت معرفی میکنم که خیلی خوب مشاوره میدن و نتیجه هم براشون خیلی مهمه اسم فروشگاه و شماره تماس شون برات میزارم اگه دوست داشتی استفاده کن
شماره فروشگاه کالایاب 09101935851
این هم لینک خرید قهوه فوری سوپریم https://shopkalayab.ir/product/قهوه-گانودرما-کافه-سوپریم-دکتر-بیز/