2777
2789
عنوان

کتک از همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 27 پست
ن متاسفانه مادرشوهر من ی ادم ب شدت عقده ای و پیر واقعا معذرت میخام ی شلیته اس ک ب منو بچهام رحم نمیک ...

الهی فدات شم خاهر...ایشالا راهی باز شه برات.بهترینش اینه ی مدت دندون بذاری رو جیگر و دوری بچه هارو تحمل کنی.اون پیری ام نمیتونه اداره شون  کنه .نهایتش شوهرت میاد سمتت.یکم‌زمان بره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پزشکی قانونی حتی فشار وارد شده به بدن هم متوجه میشه نیازی به زخم و کبودی نیست سریع برو. 

باورتون نمیش شوهر من خودش حقوق خونده بلده کجا بزنه همش میزد تو سرم و فکر میکنم تصادف کردم دوتا شونه هامو نمیتونم از زور درد تکون بدم 

تقصیر خودته تویی ک از ا ل عروسیت شوهرت محل نمیداد طرف مهدرش بود دیگ دومین بچه چرا اوردی الانم دیر نش ...

بخاطر بچم رفتم ک دخترمو باردار شدم فکر کردم درست میشه کلی مبارزه کردم ولی نشد و واقعا شبیه پیرزنا شدم فکر میکنن زن ی بردس دیگ خسته شدم 

باورتون نمیش شوهر من خودش حقوق خونده بلده کجا بزنه همش میزد تو سرم و فکر میکنم تصادف کردم دوتا شونه ...

خاک تو سر این حقوقدان کنن که اینجوری حق مادر دوتا بچه رو کف دستش گذاشته گفتم که تو کار خودتو بکن برو پزشکی قانونی بچه هه هم بده بهش مردا حساس میشن اگه به بچه ها بچسبی بده بهش میاد به غلط کردن میفته حالا ببین

عزیزم حتما برو شکایت کن .برو پزشکی قانونی .حتما کسی هم دیده به عنوان شاهد ...مردک روان پریش

فردا میخام برم یبار رفتم چهار ماه طول کشید ک برگه براشون رقت ولی امروز اصلا موندم صبح رفته بود شگایت کرده بود غروبم برامون مامور اورد نمیدونم چجوری فکرکنم رشوه بشون داده چون دست رشوه دادنش خیلی خوبه

خاک تو سر این حقوقدان کنن که اینجوری حق مادر دوتا بچه رو کف دستش گذاشته گفتم که تو کار خودتو بکن برو ...

نمیتونم بچهامم اونا نگه میدارن و ازخداشون و خونمون پیش جاریمو مادرشوهرمه 

اولین کاری ک میکنه میدش مادرشوهرم اونم انقد کثیف و زبون بازه ک چنان قربون صدقشون میره و شوهرمم ک رانندس میره سرویس مادرشوهرمم میدش جاریم ک بچه دار نمیش نگهش داره دیگ ازکجا میخاد احساسی شه یا اونا ازکجا معلوم ب چهام دارو ندن بخوابوننوش من بچم یکیش ۴ ماهشه یکیش ۱۹ ماهشه چجوری بدمشون ب اونا بعدشم پدرم عاشق بچهامه و نمیزاره بدمشون میگ اینا بی رحم و ازخدا نترسن سره بچهامو میخان بخورن