2777
2789
عنوان

کتک از همسر

407 بازدید | 27 پست

سلام میشه کمکم کنید دیروز همسرمو مادرش منو مادر پدرمو ک برامون نذری اورده بودن کتک زدن و من برای اینکه داشت خفم میکرد چنگش زدم ک میخاستم رهام کنه و ازخونه مادرش بیرونم کرد امروز با مامور اومده درخونمونو از خودمو خانوادم ش‌کایت کرده حالا من فقط دستام کبوده چون فقط میزدن تو سرمو موهامو میکشیدن باید چکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

وباز هم من😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

وهمچنان من😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳

جان من بگو دروغ میگی😞

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

من دوتا بچه دارم مادرشوهرم توی زندگیم دخالت میکنه نمیزاره شوهرم خرجیمونو بده خیلی زندگی بدی دارم و واقعا دارم زجر میکشم و از بابتیم تا الان بخاطر بچهام تحمل کردم ک بی پدر نشن ولی دیک خسته شدم و همش من دارم سعی میکنم شوهرم حتی ب فکر بچها نیست و همیشه به من فوش میده و تهمت میزنه و ی تار موی مادرشو ب منو بچها نمیده خانوادم میگت جدا شو حالا اینبار اون رفته شاکی شده

😐😐😐😐😐 دوره کتک و گیس کشی به سر نیومده؟؟؟

ن متاسفانه مادرشوهر من ی ادم ب شدت عقده ای و پیر واقعا معذرت میخام ی شلیته اس ک ب منو بچهام رحم نمیکنخ و همش فحاشی میکنه خانوادمم خسته شدن چون دوتا بچه شیره ب شیره دارم همش مادرم میاد بچهامو جم میکنه کمکم میکنه شوهرم یکبارم بهم کمک نمیکنه و میگ مادرم گف تو نازنی و بی سروسامون وخلاصه گیر ی خانواده ی ب شدت عقب افتاده و مریض افتادم 

من دوتا بچه دارم مادرشوهرم توی زندگیم دخالت میکنه نمیزاره شوهرم خرجیمونو بده خیلی زندگی بدی دارم و و ...

تقصیر خودته تویی ک از ا ل عروسیت شوهرت محل نمیداد طرف مهدرش بود دیگ دومین بچه چرا اوردی الانم دیر نشده جدا شو بچهام بده خودشون

ببینمت تو رو 🥴                                                         دیدمت برو 😒