2777
2789

بچها میخوام ی  ترشی بادمجان شکم پر  و یکی ام ترشی گل کلم درس کنم ولی تاحالا درست نکردم

اگ تجربه ای واسه خوشمزه تر شدنش دارید بهم بگید لدفا😊

و اینکه چیکار کنم کپک نزنه؟

مامانم هرچی درست میکنه کپک میزنه میخوام ایندفه خودم درست کنم ایشالا ک ب دستم بیاد....

من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم  گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم  به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا اینکه کپک نزنه اولا باید همه موادت آبش بره و خشک خشک بشه بعد بریزی .بعدشم سرکه خالص بریزی

برا خوشمزه ترشدن ما اینجا بهش آب کروز میزنیم از جعفری بزرگتره گیرت دکمد بجوشون بریز توش بعدشم سبزیشو زیاد بریز.البته اینا برا ترشی گل کلمه ها

برا اینکه کپک نزنه اولا باید همه موادت آبش بره و خشک خشک بشه بعد بریزی .بعدشم سرکه خالص بریزی برا خ ...

اها باشه

واسه سبزیش شما چیا میریزید؟

من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم  گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم  به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته 
جعفری شوید ریحان گشنیز من خودم اینا رودوس دارم البته ریحان کم باشه

اها مرسی عزیزم