2777
2789
عنوان

روابط عمومی

230 بازدید | 31 پست

بچه ها من وقتی تو یه محیط جدیدمیرم خعلی آرومم اصن حرف نمیزنم به نظرتون چه جوری میتونم روابط عمومیموبالا ببرم؟؟شما توجمعهای جدید چه جوری هستین؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اروم اروووووم😂😻

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

زبون درازی باید تو ذات باشه😂😂

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

همه فک میکنن بی زبونم

وقتی وارد جمع میشی محکم و بلند سلام و احوالپرسی کن که بفهمن زبون داری و اعتناد به نفست بالاست..(کاری که من میکنم) بعدش دیگه نخاستی حرف بزنی عیبی نداره.همه میدونن زبون داری😜

❣🖤مهربانی رسمِ دل های پاک است🖤 ❣
اتفاقا زبون درازم ولی جاهایی که میرم تاافرادروبشناسم لالم

منم همینطورم😝