2777
2789

سلام بچه ها،من الان دهمین روزه ک 1 دونه جنین داشتم و انتقال دادم،،الان 3 روزه ک درد شدید پریودی دارم،،کسی بوده با وضعیت من باردار شده باشه؟

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

وای زیر دلم شدید منقبض میشه 😐😕

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا به پریود و ... فک نکن ان شاءالله مادر بشی برات دعا میکنم عزیزم 

راستش دیگه اومدنت خیلی دیر شد حسرت داشتنت تو جونم جوونه زد و ریشه کردو روز بروز بزرگتر شد  حالا دیگه پاک ازت ناامید شدم راستشو بخوای دیگه منتظرت نیستم به نداشتنت عادت کردم چشممو بستم و دیگه ارزوت نمیکنم دیگه برات رویا نمیبافم برای اومدنت لحظه شماری نمیکنم هر روز یه نقشه نمیکشم که خبر اومدنتو چطوری به عشقم بدم حالا خونواده من دونفرست من و شوهرم چاره ای نداشتم جز فراموشیت تو نخواستی بچه من باشی منم دیگه نمیخوام مادر بودن برای تورو 

ایشالا ک هستی بارداری و پریودی علائمشون تا حد زیادی شبیه هم هستن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
توراخدا گوشی دستت نگیر وای فای خاموش کن

چند روز اول کلا خاموش بود ،الان استرس گرفتم خواستم ببینم کسی با شرایط مشابه بوده😧

اصلا به پریود و ... فک نکن ان شاءالله مادر بشی برات دعا میکنم عزیزم 

فدات شم 

ایشالا ک هستی بارداری و پریودی علائمشون تا حد زیادی شبیه هم هستن

اره،،شما هم این علایم رو داشتین؟

بچه اولته ای وی اف درد اذییت داره؟؟ آخه منم باید انجام بدم شما مشکلت چی بوده

اره اول ،والا اگه بگم پروسه ای وی اف راحته دروغ گفتم،،کلی هزینه ،کلی دارو و آمپول،،،ولی اگه بچه دار بشی ارزشش رو داره

عزیزم اصلا تو سایت نیا چون سایت باعث میشه بیشتر به بارداری فک کنی و استرس بگیری

نمیومدم ولی دردام ک شروع شده طاقت نیووردم اومدم ببینم بقیه هم اینطوری بودن یا ن