2777
2789

پسرم پیش دبستانی میره الان تقریبا یک هفته هست که میگه نمیرم وقتی میبرمس سر کلاسش گریع میکنه میگه منو ببر خونه 

شاید ترسوندنش تو مهد

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یه چند روز خودتم برو پیشش تا عادت کنه حتما زیادی وابسته شما و خونس

دوتا سقط داشتم کلی سختی و افسردگی کشیدم خیلی وقتا ناامید بودم حالا فهمیدم باردارم الانم که هم قرص میخورم هم امپول میزنم هم سرم هم شیاف که واسم بمونه میشه واسم دعا کنید که مشکلی پیش نیاد تنها دل خوشی زندگیم همین بارداریه دعام کنید ممنون🍀

بايد از سال قبل شروع ميكردين وارد اجتماعش ميكردين 

مهد نميرفته ؟ بايد ببرينش توي جمع هم سناش ، توي پارك ، مهموني ، يكم دورتر وايسين ولي اين اطمينان رو بهش بدين كه مراقبش هستين

فيلم و ويديو پيدا كنيد كه مدرسه رفتن بچه هارو نشون بده ، بهش نشون بدين بگين كه همه بچه ها ميرن و بعدش مامانشون مياد دنبالشون

مطمئن شو ک مهدش رفتار درست دارن باهاش و اگه مطمئن شدی اصلا ب حرفش گوش نکن و کوتاه نیا و با لبخند و آرامش کار خودتو بکن، چون اگه بگه نمیرم و نبریش عادت میکنه، و ببری هم چند روز بدقلقی میکنه ولی بالاخره عادت میکنه

💗💗💗
مطمئن شو ک مهدش رفتار درست دارن باهاش و اگه مطمئن شدی اصلا ب حرفش گوش نکن و کوتاه نیا و با لبخند و آ ...

لبخند وآرامش چی خواهر الان آوردم خونه زدمش از بس دیونم کرده یه هفتس باهاش با ارامش تا میکنم حلیش نیست 

لبخند وآرامش چی خواهر الان آوردم خونه زدمش از بس دیونم کرده یه هفتس باهاش با ارامش تا میکنم حلیش نیس ...

نه اصلا اینکارو نکن خودت وقتی آروم نباشی و خودتو ب بیخیالی نزنی بچه هم استرس میگیره و حساس میشه، این کار اشتباهه، من دوتا از بچه هامو با همین روش مهد گذاشتم و بعدش عالی بودن

💗💗💗