2777
2789
عنوان

بیاید بیاید خیلی مهمه🏃‍♀️🏃‍♂️

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 20 پست
نوش جان قرمیق ام تموم شده  خیلی دلم میخواد باید منتظر بمونم  کسی رفت اونورا برام بخره بی ...

آره بابا تموم شده خیسش کیلو ۲۰ تومن ما خریدیم

بچه ها باردار نیستم برای رسیدن به آرزوهامه صلوات لطفا.دوست دارم با عشقم ازدواج کنم و پزشکی قبول بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا تموم شده خیسش کیلو ۲۰ تومن ما خریدیم

نه مامانم برام  خریده  اما خب تا بیان و بیارن طول میکشه

آخه  هنو یک ماه نشده که رفتن

باید  یه مدت صبر کنم

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
نه مامانم برام  خریده  اما خب تا بیان و بیارن طول میکشه آخه  هنو یک ماه نشده که رفتن ...

خوب کرده ما هم بزور میزان خورده شو تونستیم بخریم.اصلا پیدا نمیشه نامردا از اول ۶ رفته بودن کنده بودن

بچه ها باردار نیستم برای رسیدن به آرزوهامه صلوات لطفا.دوست دارم با عشقم ازدواج کنم و پزشکی قبول بشم
خوب کرده ما هم بزور میزان خورده شو تونستیم بخریم.اصلا پیدا نمیشه نامردا از اول ۶ رفته بودن کنده بودن

آره  باید  باد میزان بخوره   ولی خب  بعضی ها زودتر میرن میچینن

من خودم دماوند زندگی میکنم اینجا هم هستش  اما خب گرونه

همون بجنورد گفتم مامانم برام گرفته😎

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
آره  باید  باد میزان بخوره   ولی خب  بعضی ها زودتر میرن میچینن من خودم دماوند ز ...

😍