سلام،بچه ها من یه نظر میخام،یه راه حل،کمکم کنین،ممنون میشم،شوهرم وقتی بهش محبت میکنم و عاشقانه برخورد میکنم ازم دوری میکنه،خیلی زیاد،اما به محض اینکه بهش بی محلی میکنم میاد قربون صدقم میره کاری میکنه صدامو در میاره توجهمو جلب میکنه،خواهش و تمنا که قهر نباشم،خیلی گیجم اصن نمیفهممش،چیکار باید بکنم؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
هر وقت فکر میکنم میبینم لیاقته دوست داشته شدن نداره،اما عاشقشم،نمیدونم چیکار کنم
میانه رو باش عزیزم. سعی کن دوست داشتنت رو با عمل بهش نشون بدی. زیاد بهش نچسب. زیاد هم مستقل نباش. بچسبی بهشون بدشون میاد ازت فاصله میگیرن. زیادم مستقل باشی بازم همینطور. ولی اعتماد به نفس داشته باش
خب شخصیتش طوری هست که بتونی در این مورد باهاش صحبت کنی و دلیل رفتارشو بپرسی؟ در غیر اینصورت باید سرت ...
فقط میگه حالم خوب نیس،انگار این جمله تیکه کلامشه،هیچ مشکلی نداریم از هیچ نظری براش کم نمیذارم،سرم توو کاره خودم باشه انقد اذیت میکنه تا صدام در بیاد،گرفتاری دارم کلا