خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈🎈🎈🎈بحث بابیشعور ممنوع😑فاز اونایی که تاپیک میزنن و میگن نظر نده اگه موافق نیستی یا اگه نظر بدی میگن اعتقاداتت بزار برا خودت نکن بزور توی سر دیگری رو درک نمیکنم /:اینجا دفتر خاطراتت نیست که دست هرکی دلت بخواد بدی برات یادگاری بنویسه یه سایت عمومیه نمیخواستی کسی دخالت نکنه اینجا نمینوشتی فازت درک نمیشه به مولا 😐😐من دخترم دختررر بادکنک دوست دارم به خودمم مربوطه میزارم تو پستام😒🎈اونروز یه خانوم میگفت: بادکنک برا ما ترکا معنی پوچ و توخالی بودن طرف میده منم اینجوری😶😐 نگاش میکردم توی تاپیک (خودم ترکم😍)🎈🎈🎈🤔فکر اینکه ندای لبیک از کعبه بلند بشه دیوونم میکنه😍الهم عجل الولیک الفرج🎈🙂❤!
پسرها هم با هم متفاوت هستند. برای من همین که قبول کنه دوستش دارم و مهم ترین فرد زندگیم هست کافی هست. اگه کم و کسری داریم تو زندگی به حساب خساست نزاره. درک کنه که من دارم تلاشم رو می کنم تا زندگی خوبی براش فراهم کنم. اما اگه یه شبه همه چی گرون میشه و نمی تونم همه چی براش بخرم تقصیر خودم.
یادداشت :👈آنها که موهای صاف دارند فر میزنند و آنها كه موی فر دارند مویشان را صاف میكنند ...عدهای آرزو دارند خارج بروند و آنها كه خارج هستند برای وطن دلشان لك زده و ترانهها میسُرايند...مجردها میخواهند ازدواج کنندمتأهلها میخواهند مجرد باشند!عدهای با قرص و دارو از بارداری جلوگيری میكنند و عدهای ديگر با قرص و دارو میخواهند باردار شوند!لاغرها آرزو ﺩﺍﺭﻧﺪ چاق بشوندو چاقها همواره حسرت لاغری را میكشندشاغلان از شغلشان مینالندبیکارها دنبال همان شغلندفقرا حسرت ثروتمندان را میخورندثروتمندان دغدغهی نداشتن صفا و خونگرمیِ فقرا دارند؛ افراد مشهور از چشم مردم قایم میشوند مردم عادی میخواهند مشهور شده و دیده شوند!سیاهپوستان دوست دارند سفیدپوست شوند و سفیدپوستان خود را برنزه میکنند ...و هیچکس نمیداند تنها فرمول خوشحالی این است: "قدر داشتههایت را بدان و از آنها لذت ببر" قانونهای ذهنی میگویند خوشبختی یعنی "رضایت"، شکرگزاری؛مهم نیست چه داشته باشی یا چقدر، مهم این است که از همانی که داری راضی و شکرگزار باشى ...آنوقت ”خوشبختی❤️ ...!
فک میکنم متوجه شده رفتارش در گذشته اشتباه بوده و اصلاحش کرده حالا شاید خودش فکر کرده شاید یکی بهش گفته شایدم یه چیزی تو زندگی دیگران دیده که قدر زندگیشو بیشتر میدونه
دیگه اینکه وقت زیادی با هم بگذرونیم. نه که کلا از خانواده ها و دوستانمون جدا شیم. اما برای هم وقت بگذاریم. با هم فیلم ببینیم. با هم بریم بیرون. برای هم کتاب بخونیم. بضی وقتا هم بشنیم فقط هم رو نگاه کنیم و حرف بزنیم. در مسایل خصوصی تر هم با هم همراهی کنیم. اگه مثلا یهو بی هدف بوسش کردم نزنه تو پر آدم بگه چه خبرته این قدر بوس می کنی. البته یه کم قهر و ناز از سمت هر دختری برای پسرها لذت بخش هست. اما دیگه زیاده روی نکنی و تا دو روز همش خودش رو بگیره.
من شوهرمافسردگی داره باید خودم کاری براش بکنم.خودش قبول نمیکنه افسرده ست
بله خیلی ها قبول نمی کنن. باید براش وقت بذرین. با هم صحبت کنید و دلداریش بدید. مردها هم دل دارند گاهی وقت ها مثل بچه ها می شن. دیگه خودتون بهتر می دونید چه کاری رو بیشتر دوست داره همون کار رو براش انجام بدید
من شوهرمافسردگی داره باید خودم کاری براش بکنم.خودش قبول نمیکنه افسرده ست
رو چه حسابی میگی افسردست شاید واقعا افسرده نباشه. معمولا بیشتر مردا رفتار منطقی و نرمالی دارن اما اره مطمئنن تغییر رفتار خانم تو بهتر شدن رفتار همسرش خیلی تاثیر داره